Informatie & FAQ

LIVE on the BEACH vindt plaats op donderdag 29 t/m zondag 1 september 2024 op het strand van Scheveningen. Op deze website en onze Facebookpagina vind je hierover alle informatie.

Wat is het adres?

Scheveningen Strand
Ter hoogte van: Strandweg 1
2586 JK Scheveningen

Ik heb een vraag over mijn ticket

Neem dan contact op met Ticketmaster servicelijn of bel 0900-3001255 (lokaal tarief). Je kan via dit
telefoonnummer geen tickets boeken.

Voor tickets die niet via www.liveonthebeach.nl of Ticketmaster gekocht zijn, kunnen wij geen enkele garantie geven op geldigheid ervan. Hiervoor verwijzen we je naar de website waar je de ticket gekocht hebt.

Zijn er kluisjes aanwezig?

Er zijn op het terrein een beperkt aantal kluisjes aanwezig. Reserveer daarom alvast je kluisje op de ticketpagina van jouw LIVE on the BEACH dag.

Wij nemen geen spullen in bewaring.

Beker Recycle Systeem

We werken met een beker recycle systeem. Breng je plastic beker, fles of blikje terug naar de bar zodat deze gerecycled kan worden. Zo houden we het duurzaam én houden we het terrein netjes!
 
Hoe werkt het?
Bij de ingang ontvang je een token. Deze wissel je op het moment dat jij een drankje bestelt in voor beker, blikje of flesje. Ieder drankje = 1 token.
 
Volgende ronde?
Lever je lege beker/blikje/flesje in voor een nieuwe en betaal alleen voor je drankje.
 
Even niets te drinken?
Lever je lege beker/blikje/flesje in en ontvang een token die je kunt bewaren tot je volgende bestelling.
 
Beker/blikje/flesje/token kwijt geraakt?
Je betaalt een half muntje extra voor je verloren beker/blikje/flesje bij je eerstvolgende bestelling.
 
Tokens hebben geen waarde en kunnen niet worden gebruikt als betaalmethode voor drinken en eten.

Wat is de ondergrond en kan ik zitten op reguliere veld van LIVE on the BEACH?

LIVE on the BEACH is het unieke strand gevoel. Er is geen verhard stuk en je staat dus overal lekker met je voeten in het zachte zand van het prachtige Scheveningse strand! Het veld bestaat uit alleen maar staplaatsen, alleen bij de food area staan wat picknickbanken.

Kunnen Kinderen mee?

LIVE on the BEACH is voor alle leeftijden. We adviseren bezoekers onder de 18 jaar te komen met een volwassen begeleider. Uiteindelijk is het aan de ouders / verzorgers om te bepalen of zij hun kinderen (met of zonder begeleiding) naar LIVE on the BEACH willen laten gaan. Buggies en kinderwagens zijn niet toegestaan op het terrein. Iedereen die naar LIVE on the BEACH komt dient in het bezit te zijn van een geldig ticket.

Mag een paraplu mee?

Paraplu’s zijn niet toegestaan, dus we adviseren bij minder mooi weer een regenjas of poncho mee te nemen.

Geen alcohol onder 18

Er wordt streng op toegezien dat aan jongeren onder de 18 jaar geen alcohol wordt geschonken. Bij twijfel zal door barpersoneel om een legitimatiebewijs worden gevraagd.

Kan ik het terrein tussentijds verlaten?

Gedurende de dag kun je het festivalterrein niet verlaten om later weer terug te komen.

Toiletten

Je kunt op het terrein gratis gebruik maken van de toiletten.

Hoe betaal ik?

Op het terrein wordt uitsluitend betaald met munten, welke je bij de muntenkassa’s kunt kopen.

Je kunt daar zowel pinnen als met contant betalen. Met je muntjes kun je het eten en drinken afrekenen. Munten van voorgaande edities zijn niet geldig.

Let op: munten zijn niet inwisselbaar en alléén geldig op de LIVE on the BEACH dagen van 2024.

EHBO

Op het terrein bevindt zich EHBO. Er zijn bovendien mobiele EHBO-teams die je kunt raadplegen. Ga bij medische problemen zo spoedig mogelijk naar de dichtstbijzijnde EHBO’er of beveiligings-medewerker om het probleem te melden. Zorg voor elkaar en steek een helpende hand uit als mensen in de omgeving hulp nodig hebben.

Bij de EHBO post is het ook  mogelijk om te kolven.

Mag ik foto’s nemen?

Natuurlijk wil jij jullie feestje vastleggen op de gevoelige plaat. Met je mobieltje of je pocketcamera is dit geen probleem. Professionele foto- en videocamera’s met zoomlenzen en afneembare accessoires zijn niet toegestaan. Selfiesticks en drones zijn niet toegestaan.

Mag ik eten en drinken meenemen?

Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen. Ook lege (Dopper) flesjes mag je niet meenemen. Gelukkig hebben we op het festivalterrein genoeg lekkers te koop, dus dat moet helemaal goedkomen. 

Medicatie en voedselallergieën

Het is toegestaan om medicijnen mee te nemen in een dosis die je maximaal nodig hebt op 1 dag. Een doktersverklaring/medicatiepaspoort is noodzakelijk.
Heb je een voedselallergie? Stuur dan even een mail naar [email protected] met een beschrijving. We kijken dan samen met jou naar de voedingsmogelijkheden op het terrein. 

Mag ik een klapstoel / krukje / opblaasbare stoel / zitzak meenemen?

Nee, het is om veiligheidsredenen niet toegestaan om deze voorwerpen mee te nemen.

Mag ik huisdieren meenemen?

Het is niet toegestaan een huisdier mee te nemen.