Informatie & FAQ

LIVE on the BEACH vindt plaats van donderdag 31 augustus t/m zaterdag 2 september 2023 op het strand van Scheveningen. Het terrein gaat op donderdag en vrijdag om 17.00 uur open en op zaterdag om 14.00 uur. Om circa 23.00 is het programma afgelopen. Op onze website en Facebookpagina vind je hierover alle informatie.

Wat is het adres?

Scheveningen Strand
Ter hoogte van: Strandweg 1
2586 JK Scheveningen

Ik heb een vraag over mijn ticket

Neem dan contact op met Ticketmaster servicelijn of bel 0900-3001255 (lokaal tarief). Je kan via dit
telefoonnummer geen tickets boeken.

Voor tickets die niet via www.liveonthebeach.nl of Ticketmaster gekocht zijn, kunnen wij geen enkele garantie geven op geldigheid ervan. Hiervoor verwijzen we je naar de website waar je de ticket gekocht hebt.

Kunnen Kinderen mee?

LIVE on the BEACH is voor alle leeftijden. We adviseren bezoekers onder de 18 jaar te komen met een volwassen begeleider. Uiteindelijk is het aan de ouders / verzorgers om te bepalen of zij hun kinderen (met of zonder begeleiding) naar LIVE on the BEACH willen laten gaan. Buggies en kinderwagens zijn niet toegestaan op het terrein. Iedereen die naar LIVE on the BEACH komt dient in het bezit te zijn van een geldig ticket.

Geen alcohol onder 18

Er wordt streng op toegezien dat aan jongeren onder de 18 jaar geen alcohol wordt geschonken. Bij twijfel zal door barpersoneel om een legitimatiebewijs worden gevraagd.

Kan ik het terrein tussentijds verlaten?

Gedurende de dag kun je het festivalterrein niet verlaten om later weer terug te komen.

Toiletten

Je kunt op het terrein gratis gebruik maken van de toiletten.

Hoe betaal ik?

Op het terrein wordt uitsluitend betaald met munten, welke je bij de muntenkassa’s kunt kopen.

Je kunt daar zowel pinnen als met contant betalen. Met je muntjes kun je het eten en drinken afrekenen. Munten van voorgaande edities zijn niet geldig.

Let op: munten zijn niet inwisselbaar en alléén geldig op de LIVE on the BEACH dagen van 2023.

EHBO

Op het terrein bevindt zich EHBO. Er zijn bovendien mobiele EHBO-teams die je kunt raadplegen. Ga bij medische problemen zo spoedig mogelijk naar de dichtstbijzijnde EHBO’er of beveiligings-medewerker om het probleem te melden. Zorg voor elkaar en steek een helpende hand uit als mensen in de omgeving hulp nodig hebben.

Bij de EHBO post is het ook  mogelijk om te kolven.

Mag ik foto’s nemen?

Natuurlijk wil jij jullie feestje vastleggen op de gevoelige plaat. Met je mobieltje of je pocketcamera is dit geen probleem. Professionele foto- en videocamera’s met zoomlenzen en afneembare accessoires zijn niet toegestaan. Selfiesticks en drones zijn niet toegestaan.

Mag ik eten en drinken meenemen?

Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen. Ook lege (Dopper) flesjes mag je niet meenemen. Gelukkig hebben we op het festivalterrein genoeg lekkers te koop, dus dat moet helemaal goedkomen. 

Medicatie en voedselallergieën

Het is toegestaan om medicijnen mee te nemen in een dosis die je maximaal nodig hebt op 1 dag. Een doktersverklaring/medicatiepaspoort is noodzakelijk.
Heb je een voedselallergie? Stuur dan even een mail naar [email protected] met een beschrijving. We kijken dan samen met jou naar de voedingsmogelijkheden op het terrein. 

Mag ik een klapstoel / krukje / opblaasbare stoel / zitzak meenemen?

Nee, het is om veiligheidsredenen niet toegestaan om deze voorwerpen mee te nemen.

Mag ik huisdieren meenemen?

Het is niet toegestaan een huisdier mee te nemen.

Wat mag ik wel en wat mag ik niet meenemen?

Om jouw veiligheid te waarborgen, wordt iedereen gefouilleerd en worden tassen gecontroleerd op gevaarlijke voorwerpen. Het is niet toegestaan om tassen groter dan een A4 formaat (L x H) en 10 cm dik mee het terrein op te nemen. De organisatie neemt geen tassen in bewaring.

Om veiligheidsredenen zijn voorwerpen die als wapen gebruikt kunnen worden ook niet toegestaan. Hier vallen ook deodorant, paraplu’s en klapstoeltjes onder.

Om LIVE on the BEACH zo gezellig en veilig mogelijk te laten verlopen. Bekijk alle regels in ons huisregelement.