Historie

2023

Drie dagen LIVE on the BEACH 2023

Drie dagen lang was het feest op het Scheveningse strand: Live On The Beach organiseerde donderdag, vrijdag en vandaag concerten van een groot aantal Nederlandse topartiesten. Donderdag stond in het teken van Anouk en Bløf. Vrijdag stond in het teken van de Haagse top bands tijdens BEATSTAD en zaterdag was het de beurt aan 'Het Grootste Zomerfeest van Nederland'. Bijna 60.000 bezoekers genoten met hun voeten in het zand van geweldige optredens tijdens deze prachtige nazomeravonden. 

Anouk & Bløf 

Deze reeks begon met de strandconcerten van Anouk en Bløf met Claude in het voorprogramma. Beide artiesten, met een grote schare fans, brachten hun grote hits ten gehore waar het publiek met de voeten in het zand luidkeels van genoot. 

BEATSTAD 

Dat de Haagse muziek scene op dit moment razend populair is bleek wel op vrijdag. Deze dag keerde het legendarische BEATSTAD festival terug van weggeweest met een hele speciale editie. DI-RECT, Goldband, Son Mieux en Prins S. en De Geit, allemaal afkomstig uit Den Haag, hadden de handen ineengeslagen voor dit bijzondere project en lieten het strand van Scheveningen letterlijk op haar grondvesten schudden. Goldband bracht het nummer ’Hotel Scheveningen’ een eigen afgeleide van het nummer Hotel California van de Eagles. De finale van de avond was voor DI-RECT die het in het laatste nummer een ode bracht aan Golden Earring met het nummer ‘Radar Love’. Grote verassing voor het publiek was dat Cesar Zuiderwijk en Rinus Gerritsen samen meespeelden in deze grande finale die werd afgesloten met een spectaculair vuurwerk. 

Het Grootste Zomerfeest van Nederland

Op Zaterdag vond de tweede editie van 'Het grootste Zomerfeest van Nederland' plaats. Tijdens het zomerfeest - dat werd gepresenteerd door de Qmusic dj’s Menno Barreveld en Joost Zwinkels - traden Guus Meeuwis, Suzan & Freek, Kraantje Pappie, Donnie, Emma Heesters en Diggy Dex op. Kris Kross Amsterdam sloot deze zomerdag met een spectaculaire show af. Qmusic maakte deze dag live radio vanaf het strand.

Bekijk de aftermovie
Drie dagen LIVE on the BEACH 2023
2022

Het Grootste Zomerfeest van Nederland – LIVE on the BEACH

De zomer dat ‘alles’ weer mocht, vierde we groots met 'Het Grootste Zomerfeest van Nederland'. Zaterdag 3 september vond op het strand van Scheveningen de eerste editie plaats met een groot aantal Nederlandse topartiesten zoals Guus Meeuwis, VanVelzen, Antoon, Kraantje Pappie, Meau, Flemming, Diggy Dex en Snelle. De host van dit grootste Zomerfeest is Domien Verschuuren. Een groter strandfeest is er niet!

Bekijk de aftermovie
Het Grootste Zomerfeest van Nederland – LIVE on the BEACH

Tino Martin & Friends – LIVE on the BEACH

Donderdag 1 september was het Noordelijk Havenhoofd van Scheveningen het decor van het Strandconcert Tino Martin & Friends - LIVE on The BEACH. Een prachtige zomeravond en een grandioze sfeer zette het strand op zijn kop. Naast Tino Martin konden de bezoekers ook genieten van Emma Heesters, Kris Kross Amsterdam, Rolf Sanchez en Mart Hoogkamer.

Bekijk de aftermovie
Tino Martin & Friends – LIVE on the BEACH

Kensington & De Staat - Danny Vera & Krezip

Zaterdag 14 en zondag 15 mei was het Noordelijk Havenhoofd van Scheveningen het decor van LIVE on The BEACH Strandconcerten. Bijna 30.000 muziekliefhebbers genoten op het strand van fantastische strandconcerten, het prachtige lenteweer en een grandioze sfeer. Zaterdag gaven Kensington en De Staat spectaculaire rock optredens en zondag werd het weekend afgesloten met de Nederlands topartiesten: Krezip, Dany Vera en Nielson. Beleef het nog een keer!

Bekijk de aftermovie
Kensington & De Staat - Danny Vera & Krezip

Celebrate the 90's - 2022

Bleef nog één keer de jaren 90 zoals we dat deden op vrijdag 13 mei tijdens; Celebrate the 90's - LIVE on the BEACH op het strand van Scheveningen. We hadden de allerbeste line up uit de jaren 90 op het podium staat, inclusief 1 van de laatste grote shows van CHARLEY LOWNOISE & MENTAL THEO! Ga nog één keer mee terug naar deze memorabele avond!

Bekijk de aftermovie
Celebrate the 90's - 2022
2019

CELEBRATE THE 90’S – 2019

Mee in memory lane naar de jaren 90, dat gebeurde er tijdens het Grootste 90's strandfestival met de beste line up uit die tijd. Voel het nog één keer!

Bekijk de aftermovie
CELEBRATE THE 90’S – 2019

KEANE 2019

Hét strandconcert van de internationale top band op één van de mooiste plekjes langs onze kust, in Scheveningen. Kijk mee terug!

Bekijk de aftermovie
KEANE 2019
2018

GOLDEN EARRING & ANOUK

Twee mooie LIVE on the BEACH avonden. Donderdag 6 september stonden de rockers van Golden Earring op de Bühne. een dag later was het de beurt aan Anouk om voor een uitverkocht huis te spelen. Kijk nog één keer terug en beleef het opnieuw.

Bekijk de aftermovie
GOLDEN EARRING & ANOUK
2017

ANOUK & DOE MAAR 2017

Beleef in 2.30 minuur nog één keer de strandconcerten van vrijdag 8 september; ANOUK - LIVE on the BEACH en zaterdag 9 september; DOE MAAR - LIVE on the BEACH op het strand van Scheveningen.

Bekijk de aftermovie
ANOUK & DOE MAAR 2017
2016

GOLDEN EARRING

In de zomer van 1986 gaf de Haagse Rockband Golden Earring een legendarisch concert op het strand van Scheveningen. Vrijdag 9 september 2016 keerden zij terug naar Scheveningen strand voor wederom een legendarische avond: Golden Earring - LIVE on the BEACH 2016.

GOLDEN EARRING

MARCO BORSATO

Zaterdag 10 september 2016 was het zon, zee, strand en Marco Borsato!! Beleef in 2 minuten nog één keer het strandconcert: Marco Borsatato - LIVE on the BEACH.

 

Bekijk de aftermovie
MARCO BORSATO
2015

DI-RECT

Het 15 Jarig jubileum concert van DI-RECT op het strand van Scheveningen, was de eerste editie van LIVE on the BEACH.

Bekijk de aftermovie
DI-RECT