Fiets

Woon je in Den Haag kom dan vooral met de fiets. In de buurt van het concertterrein hebben we een grote gratis (onbewaakte) fietsenstalling ingericht.

 

 

ADRES FESTIVALTERREIN: 
Scheveningen Strand 
Ter Hoogte van Strandweg 1 
2586 JK Scheveningen

Routebeschrijving
Fiets
Fiets

OV

HTM tramlijn 11
Tram 11 rijdt tussen Station Hollands Spoor en Scheveningen Haven. Vanaf de halte Vuurbaakstraat of het eindpunt Scheveningen Haven is het ongeveer 10 minuten lopen naar het festivalterrein. 

HTM buslijn 22
Vanaf het busplatform Station Den Haag Centraal rijdt HTM buslijn 22 richting Duindorp, naar de halte Duinstraat (vervolgens ongeveer 12 minuten lopen naar het festivalterrein). 

Als je met het OV reist dan adviseren we je route te plannen via 9292.nl zodat je rekening kunt houden met eventuele storingen, vervallen haltes en/of alternatieve routes in verband met werkzaamheden.

Routebeschrijving

Trein

Raadpleeg maximaal 10 dagen voor je op reis gaat de reisplanner op www.ns.nl of de gratis Reisplanner Xtra app voor een reisadvies op maat.

Routebeschrijving

Auto

Scheveningen is met de auto en het OV niet altijd even goed bereikbaar. Plan je reis dan ook goed!

Kom je toch met de auto? Probeer dan je auto in een van onderstaande parkeergarages te parkeren. Op straat zelf geldt vaak een maximum parkeertijd van een uur.

 

Parkeergarage Q-Park Strandweg

Direct naast het terrein ligt Q-Park Strandweg. Hier zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen per dag beschikbaar en alleen met een vooraf gereserveerd ticket kun je bij deze parkeergarage terecht. Reserveer je ticket hier.

 

Overige parkeergarages: 

  • P1 - Scheveningen Strand - Zwolsestraat 426 - 2587 Den Haag (2.030 plaatsen)
  • P2 - Nieuwe Parklaan - Nieuwe Parklaan 248 - 2587 Den Haag (570 plaatsen)
  • P3 - Kurhaus - Gevers Deynootplein 189 - 2586 Den Haag (250 plaatsen)
  • P4 - Havenkwartier - Dr. Lelykade 220 - 2583 CP Den Haag (93 plaatsen)
  • P5 – Zwarte Pad – Zwarte Pad Den Haag (450 plaatsen)
  • P6 – Parkeergarage Boulevard – Strandweg 179 - 2586 JM Den Haag (671 plaatsen)
  • P+R Hoornwijck Den Haag van waar met het OV naar het centrum van Den Haag en vervolgens naar Scheveningen gereisd kan worden.​​​

Zorgeloos, voordelig parkeren en snel op het strand? Kijk dan eens even naar Park+ Beach mogelijkheden.

INVALIDEN P

Er zijn in de directe omgeving van het concerteren helaas weinig MIVA parkeerplaatsen.

De MIVA ingang bevindt zich direct aan de strandweg. Indien je in het bezit bent van een gereserveerd ticket voor het MIVA deck, dan adviseren wij je hier te laten afzetten zodat je verhard naar het MIVA deck kunt. Je ticket wordt ook hier gecontroleerd. Je chauffeur kan de auto elders parkeren. Bezoekers met een rolstoelticket zullen in de week voor het concert geïnformeerd worden over de beste betaalde parkeermogelijkheden.

Routebeschrijving