1005

Radio 10 presents

ACDA EN DE MUNNIK

Donderdag 29 augustus - Strand van Scheveningen

De voorpret kan nu echt beginnen want Acda en de Munnik geven deze zomer een groots strandconcert op het strand van Scheveningen! 

Donderdag 29 augustus betreden deze twee topartiesten het podium op het strand van Scheveningen.  

Wanneer Thomas Acda en Paul de Munnik in maart 2023 hun reünie aankondigen, verkopen zij in één uur tijd zes keer de Ziggo Dome uit en voegen daar later nog eens vier concerten in Ahoy aan toe. Daar komt nu ook hun strandconcert op Scheveningen bij! 

Het succes lacht beiden toe. BNNVARA maakte onlangs de documentaire serie ‘Woorden van een ander” van het duo. Niet eerder waren zij zo populair als nu.

Zing tijdens hun strandconcert, met je voeten in het zachte zand, mee met de nieuwe singles 'Morgen Wordt Fantastisch' en ‘Tussendoor’ maar ook met die vele klassiekers die voorbij komen, zoals 'Het Regent Zonnestralen', 'Als Het Vuur Gedoofd Is', 'Lopen Tot De Zon Komt', 'Mooi liedje', 'Niet Of Nooit Geweest', ‘De Kapitein Deel II’ en 'Ren Lenny Ren'. 

Naast Acda en de Munnik zal eerder deze avond Van Dik Hout op het Scheveningse podium staan. Van Dik Hout viert in dit jaar het 30 jarig bestaan van ‘Stil in mij’. Misschien wel de grootste Nederlandstalige hit ooit geschreven.

Tijdens de  LIVE on the BEACH Strandconcerten staan jij en je vrienden met uitzicht op zee en jullie voeten in het zand, te genieten van de beste nummers van Acda en de Munnik

Mis dit dus niet en zet daarom donderdag 29 augustus 2024 dik gedrukt in je agenda! 

 

Sluitingstijden:

22.30 uur Sluit Munten verkoop

22.45 uur  Sluit Horeca

23.00 uur Einde / Sluit Terrein

Deuren open: 17:00 uur Einde: 23:00 uur
Haal je tickets

Deuren Open

17:00
Deuren Open

TBA

18:30
TBA

Van Dik Hout

18:50
Van Dik Hout

Acda en De Munnik

21:15
Acda en De Munnik

Afterparty

22:30
Afterparty

Einde

22:45
Einde

Hoe lang nog?

Dagen Uur Minuten Seconden

Acda en De Munnik

Van Dik Hout