Tino, Mart & André - LIVE on the BEACH

De drie Nederlandstalige topartiesten Tino Martin, André Hazes en Mart Hoogkamer zullen deze zomer onder de noemer “Tino, Mart en André Celebrating the Summer” een groots strandconcert geven op het strand van Scheveningen. Dit concert maakt deel uit van de serie Live on the Beach strandconcerten en is tevens het laatste concert van de editie van 2024.  

De drie artiesten, die ieder met hun grote schare fans op eigen naam al stadions uiverkopen, slaan de handen ineen om de ‘zomer groots te vieren’. Niet eerder hebben zij gezamenlijk een concert gegeven.  De avond wordt geopend door Mart Hoogkamer, waarna André Hazes het stokje overneemt. Tino Martin sluit deze zomeravond groots af.

André Hazes: “Ik kijk er enorm naar uit. We zijn er lang over aan het praten maar nu gaat het dan echt gebeuren! Op die unieke locatie op het strand, muziek, zonnetje erbij en voeten in het zand, ik heb er heel veel zin in.”

Het wordt deze zomeravond voor het publiek niet alleen meezingen met alle hits maar er zijn ook foodtrucks, een wijnbar en een cocktailbar waar ze de meest heerlijke koude cocktails schenken. En dat allemaal in een zomers decor op het Scheveningse strand.  

Tino Martin: “De zomer vieren op het strand van Scheveningen is iets waar we met z’n allen super veel zin in hebben. Ik kan niet wachten om hier samen een groot feest van te maken. Het belooft een fantastische avond te worden.”

Mart Hoogkamer: “Met André en Tino samen een avond vullen. Hoe leuk is dat! Dit wordt het grootste strandfeest wat ik me maar kan indenken. 

 

Tino, Mart & André - LIVE on the BEACH
Tino, Mart & André - LIVE on the BEACH