Het Grootste Zomerfeest van Nederland 2024

Het Grootste Zomerfeest van Nederland 2024

Den Haag, 11 maart 2024 - Na twee succesvolle edities keert Het Grootste Zomerfeest van Nederland met vele Nederlandse topartiesten, op zaterdag 31 augustus terug op het strand van Scheveningen.
 
Er zijn o.a. optredens van o.a. ANOUK, Suzan & Freek, Kraantje Pappie, Flemming en Zoë Tauran. Kris Kross Amsterdam sluit deze zomerdag af met een spectaculaire show. De presentatoren van de dag zijn Qmusic-dj's Menno Barreveld en Joost Swinkels.
 
Organisator Arwin Touw van LIVE on the BEACH: “Na twee succesvolle edities kijken we er met veel plezier naar uit om ook deze zomer weer samen met Qmusic een groots zomerfeest te organiseren. Bijzonder in de line up is ANOUK, die dit jaar maar weinig shows geeft maar een warm hart toe draagt aan haar ‘thuisstad’ Den Haag! Met deze line-up aan topartiesten wordt het van het begin tot het einde meezingen.
 
Tickets
De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 15 maart om 10.00 uur via de website van Live on the Beach. Op Qmusic kunnen luisteraars het komende weekend al kaarten winnen door te bellen naar de studio wanneer ze één van de artiesten uit de line-up op de radio horen.


 

 

Het Grootste Zomerfeest van Nederland 2024
Het Grootste Zomerfeest van Nederland 2024