903

Strandclub arrangementen Het Grootste Zomerfeest van Nederland

De ondernemers van Strandclubs Aloha en FONK Beach aan het Noorderstrand heten je van harte welkom bij Het Grootste Zomerfeest van Nederland. Beide de locaties liggen direct aan het festivalterrein waardoor je bij deze locaties in de gelegenheid bent te genieten van een culinair Strandclub Arrangement met (beperkt) uitzicht op het podium.

Met je exclusieve Strandclub Arrangement ticket geniet je van het festival, heerlijk eten en de fantastische sfeer op één van de mooiste locaties die onze kust kent. Deze arrangementen zijn exclusief drank. Drankjes kunt je ter plekke bestellen en afrekenen.

Vanaf 13.30 uur kun je via de ingang aan de boulevard naar het strandpaviljoen van het door jouw gereserveerde arrangement. Tussen 18:00 uur en 20:30 uur wordt er een heerlijke Beach BBQ geserveerd bij de strandclubs! Deze avond is in buffetvorm waardoor er een beperkt aantal zitplaatsen is.

Let op: Deze Strandclub Arrangementen worden door de strandclubs zelf georganiseerd. Voor alle vragen hierover dien je direct contact met hen op te nemen via de vermelden e-adressen.

1010

Arrangement Strandclub Aloha

INCLUSIEF BEACH BBQ 

Aloha biedt je de mogelijkheid om deze dag te beleven vanaf een prachtige locatie op het strand, waarbij je gebruik kunt maken van de faciliteiten die zij te bieden hebben zoals toiletten, (beperkte) zitplaatsen en een garderobe (onbemand). 

Je geniet hier van een lekkere Beach BBQ. Aloha's Kitchen gebruikt 100% scharrelvlees, maar ook vegetarische en biologische producten om jouw eten klaar te maken. 

Vanaf het terras heb je zicht op het podium. Hou er rekening mee dat dit zicht anders is dan wanneer je recht voor het podium staat. Dit Beachclub Arrangement is besloten, waarbij het bij Het Grootste Zomerfeest van Nederland mogelijk is om vanaf het strandpaviljoen het reguliere terrein op te gaan.

Dit arrangement is inclusief:

 • Toegang tot het besloten terras en strandclub ALOHA 
 • Een heerlijke Beach BBQ in buffetvorm met verschillende vlees, vis en groente.
 • Eigen toiletten
 • Onbemande garderobe.
 • Toegang tot reguliere terrein (veld / strand)

Gezien de verwachte drukte zijn er beperkte zitplaatsen beschikbaar en is de BBQ in buffetvorm. Voor vragen over dit arrangement kun je direct contact opnemen met Strandclub Aloha via: [email protected]

BBQ Beachclub Arrangement ‘Aloha Surf’ € 95, (excl. servicekosten)

Koop nu
Arrangement Strandclub Aloha
Arrangement Strandclub Aloha

Arrangement Fonk

INCLUSIEF BEACH BBQ 

FONK Beach biedt je de mogelijkheid om deze dag te beleven vanaf haar locatie, met gebruik van alle fijne faciliteiten die FONK Beach te bieden heeft.

Je geniet van een heerlijke Beach BBQ bereidt van duurzame producten van lokale leveranciers. 

Vanaf het terras heb je minder zicht op het podium, maar je kunt ook het reguliere veld/strand op en af om zo het perfecte festival gevoel te beleven! Hou er rekening mee dat dit zicht vanaf het terras anders is dan wanneer je recht voor het podium staat.

Dit arrangement is inclusief:

 • Terrasticket FONK Beach + toegang tot de standclub FONK Beach
 • Heerlijke Beach BBQ in buffetvorm
 • Een welkomstdrankje
 • Een zomerse cocktail
 • Gebruik van toiletten van de strandclub
 • Toegang tot reguliere terrein (veld / strand)

Gezien de verwachte drukte zijn er beperkte zitplaatsen beschikbaar en is de BBQ in buffetvorm. Voor vragen over dit arrangement kun je direct contact opnemen met FONK Beach via: [email protected] 

BBQ Strandclub Arrangement ‘FONK Beach’ € 95,- (excl. Servicekosten)

Koop nu
Arrangement Fonk
Arrangement Fonk

DUS HOU JE VAN GEMAK EN LEKKER ETEN?  

GA DAN VOOR EEN STRANDCLUB ARRANGEMENT.