)

Donderdag 1 september 2022 

Note:

Heb je een ticket gekocht voor ANDRÉ HAZES & TINO MARTIN – LIVE on the BEACH op 12 mei 2022 en wil je naar TINO MARTIN & FRIENDS - LIVE ON TE BEACH op donderdag 1 september, dan hoef je niets te doen. Jouw ticket wordt dan automatisch omgezet en je zult begin 2022 dan nieuwe tickets ontvangen voor TINO MARTIN & FRIENDS. Zodra de nieuwe tickets worden verstuurd, word je hier door Eventim weer over geïnformeerd.

Tino Martin

Tino Martin, geboren om de hoek van het Scheveningse strand in Den Haag, tekende in 2013 een contract bij Studio One. Dit resulterende al snel in het nummer “Doe Wat Je Wil”. Een jaar later bracht hij drie singles uit waarna in oktober 2015 ook zijn eerste studioalbum verscheen ‘Jij Liet Me Vallen’. Dit album stond wekenlang in de Album Top 100 en zijn singles werden miljoenen keren bekeken en gestreamd op YouTube en Spotify.

In mei 2016 trad hij op in de Heineken Music Hall (nu AFAS Live) en ruim een jaar later stond hij voor 17.000 uitzinnige fans in een uitverkochte Ziggo Dome wat hij nog een paar keer herhaalde.

Vanuit zijn succesvolle deelname aan het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’, bracht hij een versie van een song van Glen Faria: ‘Zij Weet Het’ uit. Dit nummer werd een echte Top 40-hit waarmee hij zowel een Gouden als Platina Award behaalde. Daarna ging het nog sneller en gaf hij een uitverkocht concert in het Olympisch Stadion in Amsterdam, deed hij o.a. een duet met René Froger ‘Proost Op Het Leven’ en bracht de populaire top 40 single ‘Loop Niet Weg’, als uitvloeisel van een bijzondere samenwerking met Kris Kross Amsterdam en Emma Heesters.

Tijd om op 1 september zijn vrienden op te trommelen terug te keren naar zijn roots Den Haag… om precies te zijn Scheveningen om daar een groots strandconcert neer te zetten waar we nog heel lang over na zullen praten.

 

“Aankomende zomer met mijn voltallige band en mijn vrienden op het strand van Scheveningen spelen is iets waar we met z’n allen enorm naar uitkijken. Eindelijk, we kunnen niet wachten om onze fans weer te zien! Het belooft een fantastische avond te worden.”

Tino Martin

PROGRAMMA

Deuren open

17:00 uur 

Deuren open

17:00 uur

DJ Dim

19:00 uur

Rolf Sanchez

20:00 uur

Mart Hoogkamer

20:30 uur

STRANDCONCERT: TINO MARTIN & FRIENDS

22:45 uur

DJ Dim

23:15 uur

EINDE

* Tijden zijn bij benadering en kunnen afwijken.

ROLF SANCHEZ 

Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle export product van Nederland op het gebied van Latin muziek. Na maar liefst drie nummer 1-hits in de US Radio Billboard, vele uitverkochte shows in Midden-en Latijns-Amerika én te zijn genomineerd voor twee verschillende major awards als talent en nieuwkomer van het jaar, keerde de King of Dutch Latin, na een verblijf van enkele jaren in de VS, weer terug naar Nederland.

Ook hier gaf Rolf zijn visitekaartje als top entertainer af en maakte Latin onder een breed publiek geliefd. Onder andere middels zijn succesvolle deelname aan het televisieprogramma 'De Beste Zangers' waaruit Rolf’s duet met Emma Heesters 'Pa Olvidarte' voortkwam. Het nummer was de hoogste stijger in de hitparade, belandde binnen drie weken in de Top 5, is het hoogst genoteerde Spaanstalige nummer ooit in de Top 40 en behaalde daarnaast ook de platina status.

In maart 2020 bracht hij zijn eigen single 'Como Tu' uit, welke in no-time miljoenen keren werd gestreamd. In juli 2020 kwam zijn single 'Mas Mas Mas' uit en dit vrolijke zomerse nummer werd direct een groot succes; de plaat wist de nummer 1 positie in alle Nederlandse hitlijsten te bereiken en behaalde 20 miljoen streams!

Nederland kan niet meer om multi-talent Rolf Sanchez heen, noch om Latin muziek.

KRIS KROSS AMSTERDAM 

Kris Kross Amsterdam in 2011 opgericht door de broers Jordy en Sander Huisman. De Naam Kris Kross komt voort uit een eerbetoon aan een Amerikaans Rapduo. In 2014 sloot Yuki zich aan bij het duo, Yuki is de huidige MC van de DJ-act.

In 2015 tekende Kris Kross Amsterdam bij Spinnin’ Records en brachten ze hun debuutsingle “Until the Morning” uit. Na hun debuutsingle brachten ze meerdere nummers uit, veelal samenwerkingen met grote internationale artiesten.

In 2019 bracht Kris Kross Amsterdam samen met Bizzey, Maan en Tabitha het nummer “Hij Is Van Mij” uit, waarmee ze een nummer 1-hit scoorden in de single top 100 in Nederland. Deze track werd de best verkochte en meest gestreamde single van 2019. De single werd gevolgd door het nummer “Moment” samen met Kraantje Pappie en Tabitha, “Ik Sta Jou Beter” met Nielson, “Ooh girl” met Conor & A Boogie Wit Da Hoodie, "Loop Niet Weg" met Tino Martin en Emma Heesters en "Mij Niet Eens Gezien" met Lil Kleine en Yade Lauren.

Kortom, Kris Kross Amsterdam brengt hit na hit uit met hun catchy en typische sound.

EMMA HEESTERS 

De carrière van de getalenteerde zangeres bracht haar al over heel de wereld. In het voorjaar van 2019 stond Emma in het voorprogramma van de Amerikaanse groep 'Boyce Avenue' tijdens hun tournee door Europa. Ze tekende haar eerste contract getekend bij Universal’s Republic Records in New York en ook mocht ze in de studio samenwerken met verschillende multi-platinum en Grammy Award winnende producers. Ook heeft ze al shows mogen geven op gerenommeerde evenementen zoals Playlist Live, VidCon UK, VidCon USA en zelfs live op FOX TV.

Daarnaast was Emma te zien in het 12e seizoen van het succesvolle TV programma ‘Beste Zangers’ in 2019. Eind 2019 scoorde Emma samen met Rolf Sanchez een Top 3 hit met de track 'Pa Olvidarte'. Het nummer werd miljoenen keer gestreamd en Emma en Rolf bereikten hiermee ook de platina status.

Begin 2020 stond Emma Heesters wederom hoog in de hitlijsten met haar samenwerking met Kris Kross Amsterdam en Tino Martin. Het nummer 'Loop Niet Weg' kwam tot de nummer 3 positie van de Single Top 100. Ook wist 'Loop Niet Weg' een Gouden Award in de wacht te slepen. In juni kwam haar eerste solo single 'Waar Ga Je Heen' uit. In november 2020 wist Emma de MTV Best Dutch Act award in de wacht te slapen. Ook kwam die maand haar kerstsingle 'Als De Eerste Sneeuw Valt' uit. In december werd bekend gemaakt dat 'Pa Olvidarte', haar samenwerking met Rolf Sanchez, op de nummer 4 positie stond in de lijst met meest beluisterde nummers op Spotify in 2020.

MART HOOGKAMER 

Door zijn deelname in 2016 aan Holland’s Got Talent maakt Nederland kennis met de in 1998 geboren Mart Hoogkamer. Met het nummer ‘Liefde’ van Willy Alberti maakt Mart indruk bij de Jury, maar ook bij Willeke Alberti. Dit leidde in 2016 tot een samenwerking met de zangeres, genaamd ‘Lachen, Beetje Huilen’. Mart Hoogkamer werd uiteindelijke tweede bij de talentenjacht en dat bleek de start van een mooie carrière.

In 2019 tekent Mart bij platenmaatschappij NRGY Music. ‘Mijn Liefste Mama’ is de eerste single die hij uitbrengt bij het label. ‘Ik kan je Niet vergeten’ is het volgende nummer en wordt een groot succes! Ondanks de COVID-19 crisis gaat Mart door met het opvrolijken van zijn publiek door het nummer ‘Jij bent gemaakt voor mij’ te lanceren.

Alsof dit nog niet genoeg te weeg bracht, kwam Mart Hoogkamer afgelopen zomer met de enorme hit ‘Ik Ga Zwemmen’. Deze vrolijke meezinger belande maar liefst op de 1e plek in alle hitlijsten en werd de grootste zomerhit van 2021!