Donderdag 1 september 2022

Strandclub arrangementen 

Beleef het concert op geheel unieke wijze vanaf het terras van Aan de Koot, Aloha of FONK onder genot van een heerlijke Strand BBQ!

Strandclub arrangementen - Tino Martin & Friends – LIVE on the BEACH 

Kaartje locatie terras Strandclub Aloha & WIJ

De ondernemers van Aan De Koot, Aloha en FONK aan het Noorderstrand heten je van harte welkom bij het bijzondere strandconcerten van Tino Martin & Friends. Alle drie de locaties liggen direct aan het festivalterrein waardoor je bij deze locaties in de gelegenheid bent te genieten van een culinair Strandclub Arrangement met uitzicht op het podium.

Met je exclusieve Strandclub Arrangement ticket geniet je van het concert, heerlijk eten en de fantastische sfeer op één van de mooiste locaties die onze kust kent. Deze arrangementen zijn exclusief drank. Drankjes kunt je ter plekke bestellen en afrekenen.
Vanaf 17.00 uur kun je via de ingang aan de boulevard naar het strandpaviljoen van het door jouw gereserveerde arrangement.

Het programma start om 18:00 uur.

Aan De Koot

Arrangement Fonk 

Inclusief Beach BBQ 

FONK biedt je de mogelijkheid om deze dag te beleven vanaf haar locatie, met gebruik van alle fijne faciliteiten die FONK te bieden heeft.

Je geniet van een heerlijke Beach BBQ bereidt van duurzame producten van lokale leveranciers. Vanaf het terras heb je minder zicht op het podium, maar kun je ook het reguliere veld/strand op en af om zo het perfecte festival gevoel te beleven! Hou er rekening mee dat dit zicht vanaf het terras anders is dan wanneer je recht voor het podium staat.

STRANDCLUB ARRANGEMENT – FONK Beach inclusief
  • Heerlijke Beach BBQ
  • Vijf consumptiemunten voor het uitgebreide dranken assortiment
  • Exclusieve toegang Strandclub
  • Toegang tot veld(strand)

Gezien de verwachte drukte zijn er beperkte zitplaatsen beschikbaar en is de BBQ in buffetvorm. Voor vragen over dit arrangement kun je direct contact opnemen met Fonk Beach via: info@liveonthebeach.nl

BBQ Strandclub Arrangement ‘FONK Beach’ € 82,50,- (excl. Servicekosten)

Aan De Koot

Arrangement Aan De Koot 

Inclusief Beach BBQ 

Aan De Koot (voorheen strandclub WIJ) biedt je de mogelijkheid om deze dag te beleven vanaf haar locatie, met gebruik van alle fijne faciliteiten die zij te bieden heeft.

Je geniet van de lekkerste Beach BBQ met de ongeëvenaarde WIJburgers, kipsaté en andere BBQ-hits die voor je bereid worden met live muziek op de achtergrond. Vanaf het terras heb je geweldig zicht op het podium. Hou er rekening mee dat dit zicht anders is dan wanneer je recht voor het podium staat. De Strandclub Arrangementen zijn besloten, waarbij het niet mogelijk is om vanaf de strandpaviljoens het strand naar het reguliere terrein op te gaan.

Dit arrangement is inclusief terrasticket, BBQ en afterparty in Aan De Koot van 23.00 tot 01.30 uur.

Gezien de verwachte drukte is er een zeer beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar en is de BBQ in buffetvorm. Voor vragen over dit arrangement kun je direct contact opnemen met Aan De Koot via: www.aandekoot.nl

BBQ Strandclub Arrangement ‘Aan De Koot’ € 89,50 (excl. Servicekosten)

Strand paviljoen Aloha

Arrangement Strandclub Aloha 

Inclusief Beach BBQ 

Aloha biedt je de mogelijkheid om deze dag te beleven vanaf een prachtige locatie op het strand, waarbij je gebruik kunt maken van de faciliteiten die zij te bieden hebben zoals toiletten en een garderobe (onbemand).

Je geniet hier van een lekkere Beach BBQ. Aloha's Kitchen gebruikt 100% scharrelvlees, maar ook vegetarische en biologische producten om jouw eten klaar te maken. Vanaf het terras heb je zicht op het podium. Hou er rekening mee dat dit zicht anders is dan wanneer je recht voor het podium staat. De Beachclub Arrangementen zijn besloten, waarbij het niet mogelijk is om vanaf de strandpaviljoens het strand naar het reguliere terrein op te gaan.

Dit arrangement is inclusief terrasticket een heerlijke Beach BBQ

Voor vragen over dit arrangement kun je direct contact opnemen met Strandclub Aloha via: info@liveonthebeach.nl

BBQ Beachclub Arrangement ‘Aloha Surf’ € 77,00 (excl servicekosten)

Dus hou je van gemak en lekker eten?  

Ga dan voor een Strandclub Arrangement.