Donderdag 12 mei 2022

Strandclub arrangementen 

Beleef het concert op geheel unieke wijze vanaf het terras van Strandclub WIJ of Aloha onder genot van een heerlijke BBQ en lekkere drankjes!

Strandclub arrangementen André Hazes | Tino Martin – LIVE on the BEACH 

Kaartje locatie terras Strandclub Aloha & WIJ

De ondernemers van Strandclub WIJ en Aloha aan het Noorderstrand heten je van harte welkom bij het bijzondere strandconcerten van André Hazes en Tino Martin. Beide locaties liggen direct aan het festivalterrein waardoor je bij deze locaties in de gelegenheid bent te genieten van een culinair Strandclub Arrangement met uitzicht op het podium.

Met je exclusieve Strandclub Arrangement ticket geniet je van het concert, heerlijk eten en de fantastische sfeer op één van de mooiste locaties die onze kust kent. Deze arrangementen zijn exclusief drank. Drankjes kunt je ter plekke bestellen en afrekenen.
Vanaf 17.00 uur kun je via de ingang aan de boulevard naar het strandpaviljoen van het door jouw gereserveerde arrangement.

Het programma start om 18:00 uur.

Strand paviljoen Aloha

Arrangement Strandclub Aloha 

Inclusief Beach BBQ 

Aloha biedt je de mogelijkheid om deze dag te beleven vanaf een prachtige locatie op het strand, waarbij je gebruik kunt maken van de faciliteiten die zij te bieden hebben zoals toiletten en een garderobe (onbemand).

Je geniet hier van een lekkere Beach BBQ. Aloha's Kitchen gebruikt 100% scharrelvlees, maar ook vegetarische en biologische producten om jouw eten klaar te maken. Vanaf het terras heb je zicht op het podium. Hou er rekening mee dat dit zicht anders is dan wanneer je recht voor het podium staat. De Beachclub Arrangementen zijn besloten, waarbij het niet mogelijk is om vanaf de strandpaviljoens het strand naar het reguliere terrein op te gaan.

Dit arrangement is inclusief terrasticket een heerlijke Beach BBQ

Voor vragen over dit arrangement kun je direct contact opnemen met Strandclub Aloha via: kitchen@alohasurf.nl

BBQ Beachclub Arrangement ‘Aloha Surf’ € 77,00 (excl servicekosten)

Strandclub WIJ

Arrangement Strandclub WIJ 

Inclusief Beach BBQ 

Strandclub WIJ biedt je de mogelijkheid om deze dag te beleven vanaf haar locatie, met gebruik van alle fijne faciliteiten die zij te bieden heeft.

Je geniet van de lekkerste Beach BBQ met de ongeëvenaarde WIJburgers, kipsaté en andere BBQ-hits die voor je bereid worden met live muziek op de achtergrond. Vanaf het terras heb je geweldig zicht op het podium. Hou er rekening mee dat dit zicht anders is dan wanneer je recht voor het podium staat. De Strandclub Arrangementen zijn besloten, waarbij het niet mogelijk is om vanaf de strandpaviljoens het strand naar het reguliere terrein op te gaan.

Dit arrangement is inclusief terrasticket, BBQ en afterparty in Strandclub WIJ van 23.00 tot 01.30 uur.

Gezien de verwachte drukte is er een zeer beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar en is de BBQ in buffetvorm. Voor vragen over dit arrangement kun je direct contact opnemen met Strandclub WIJ via: info@strandclubwij.nl

BBQ Strandclub Arrangement ‘Strandclub WIJ’ € 89,50 (excl. Servicekosten)

Dus hou je van gemak en lekker eten?  

Ga dan voor een Strandclub Arrangement.