Krezip 

Danny Vera | Nielson

zaterdag 4 september 2021

Krezip - Live On The Beach 

UPDATE: KREZIP – LIVE on the BEACH 2020

"We keken zo uit naar ons strandconcert op zaterdag 5 september in Scheveningen, maar helaas kan het dit jaar niet doorgaan. Maar niet getreurd, zaterdag 4 september 2021 geven wij alsnog dit concert. Het wordt alsnog een hele mooie zomeravond samen met jullie op het strand", zegt Jacqueline Govaert.

Heb je een ticket gekocht voor KREZIP – LIVE on the BEACH? Dan blijft jouw ticket gewoon geldig voor 4 september 2021. We willen je vragen om je ticket te bewaren voor KREZIP – LIVE on the BEACH 2021. Let op: om verwarring te voorkomen, adviseren we je om zelf de datum op je ticket(s) aan te passen

Had je nog geen  KREZIP – LIVE on the BEACH? Dan is het vanaf nu ook weer mogelijk om nieuwe tickets te kopen via deze website.

Alle kaartkopers van KREZIP – LIVE on the BEACH ontvangen in week 31 een e-mail van onze ticketpartners Eventim of Ticketmaster met daarin alle verdere informatie over je ticket.


Krezip 

Na een succesvolle comeback met een optreden Pinkpop en drie uitverkochte shows in de Ziggo Dome afgelopen najaar heeft de Krezip de smaak te pakken. De band heeft het zo naar haar zin op het podium en de reacties van het publiek zijn zo hartverwarmend, dat de bandleden hebben besloten om de zomer af te sluiten met een groot concert op het strand van Scheveningen.

“We zijn nog steeds high van onze shows in de Ziggo Dome en kunnen dus niet wachten om weer voor een groot publiek te spelen”, aldus Jacqueline Govaert. “We kijken er ongelofelijk naar uit om de zomer af te sluiten met een bijzonder strandconcert LIVE on the BEACH. Het is een prachtige locatie en samen met geweldige artiesten als Nielson en Danny Vera kan het alleen maar een hele bijzondere avond worden!”

Krezip brak in het jaar 2000 door na een optreden op Pinkpop waarna heel Nederland en België verslingerd raakten aan de superhit ‘I Would Stay’, die in beide landen de koppositie in de hitlijsten haalde. In de jaren daarna bracht de band meerdere albums uit, en scoorde ze diverse grote hits met o.a. ‘Out Of My Bed’, ‘All My Life’ en ‘Sweet Goodbyes’. In 2009 besloot de band te stoppen en gingen ze ieder hun eigen weg. Begin van 2019 kondigde de band aan weer bij elkaar te komen voor een optreden op Pinkpop en drie uitverkochte shows in de Ziggo Dome. Tevens kwam er een nieuw album. Het album heeft inmiddels de Gouden status behaald en single ‘Lost Without You’ werd bekroond met Platina.

Blok vanaf nu zaterdag 4 september 2021 in je agenda, want bij deze dag moet je bij zijn!

 

'We kijken er ongelofelijk naar uit om de zomer af te sluiten met een bijzonder strandconcert LIVE on the BEACH.

Jacqueline Govaert

PROGRAMMA

Deuren open

15:30 uur 

Deuren open

16:00 uur

Start Programma TBA

18:00 uur

Nielson

19:30 uur

Danny Vera

21:00 uur

CONCERT: KREZIP

22:30 uur

DJ

23:00 uur

EINDE

LIVE on the BEACH

Danny Vera 

De Middelburgse singer-songwriter, meest bekend om zijn onderscheidende Americana sound, werd geboren in 1977 en schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Vera de afgelopen jaren de harten van het Nederlandse publiek weten te veroveren.

De Americana-zanger begon ooit in de kroeg, groeide gestaag door naar de grote zalen en festivals en kreeg landelijke bekendheid door zijn optredens als huisband van Voetbal International op RTL7 (nu op Veronica). In het voorjaar van 2019 scoort Danny Vera zijn eerste nationale hit met zijn nummer ‘Roller Coaster’. De song werd benoemd als Topsong bij Radio 2, Alarm Schijf op Qmusic en Harde Schijf op radio538 en bereikte de toppositie op iTunes. Het nummer verbrak een Nederlands record met de langst genoteerde top 40 hit, zonder ooit te zijn doorgedrongen tot de eerste 20. In december 2019 werd bekend dat dit nummer op de vierde positie van de Top 2000 binnenkomt en is daarmee de hoogste binnenkomer ooit in deze lijst. Als klap op de vuurpijl was zijn show op 20 april 2020 in de AFAS Live binnen 4(!) dagen uitverkocht. Het wordt de grootste show die de zanger tot nu toe heeft gedaan.

Geniet met je voeten in het zand van sterke en doorleefde eigen composities en covers die hij volledig naar zich toe weet te trekken. Danny Vera Vera heeft een absolute live reputatie om te erevaren!

 

LIVE on the BEACH

Nielson 

Nielson brak in 2012 door met ritmische, energieke en opgewekte Nederpop. Inmiddels heeft hij afscheid genomen van zijn gitaar en zichzelf weer opnieuw uitgevonden. Hij is terug met een nieuwe totaal sound! Op de nieuwe songs is er meer plaats gekomen voor elektronische beats en stelt hij zich kwetsbaar op waardoor de muziek nog persoonlijker is geworden.

In 2019 groeit 'IJskoud' uit tot de één na meest succesvolle Nederlandstalige Top 40-hit ooit, achter 'Ik Neem Je Mee' (van Gers Pardoel). Eind juli maakt hij met Kris Kross Amsterdam de track 'Ik Sta Jou Beter' welke niet meer weg te denken was uit de Nederlandse hitlijsten. Maak je op voor een spetterende show van Nielson tijdens LIVE on the BEACH!

 

PLUS MORE TO BE ANNOUNCED!