Tickets & prijzen* 

*PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF € 4,- SERVICEKOSTEN EN TRANSACTIE- EN/OF VERZENDKOSTEN 

KAARTVERKOOP START ZATERDAG 7 MEI OM 10.00 UUR

Reguliere ticket 

Met een reguliere ticket heb je toegang tot het Het Grootste Zomerfeest van Nederland - LIVE on the BEACH terrein op zaterdag 3 september 2022.

€ 55,- 

Aan De Koot

Strandclub arrangement - Aan De Koot 

Beleef deze dag op geheel unieke wijze vanaf het terras van Aan De Koot (voorheen Strandclub WIJ) onder genot van heerlijke strand BBQ, 5 consumptiemunten en een gezellige afterparty.

€ 109,50 

Aan De Koot

Strandclub arrangement - Fonk 

Beleef deze dag op geheel unieke wijze vanaf het terras van Strandclub Fonk met daarbij een heerlijke Beach BBQ  inclusief 5 consumptiemunten!​
Alleen met dit Strandclub arrangement is het mogelijk om vanaf het terras ook het veld op en af te gaan.

Aan De Koot

Afterparty in Aan De Koot  

Het Grootste Zomerfeest van Nederland Afterparty in strandclub Aan de Koot.

Tijden: 23.00 – 01.30 uur

€ 15,- 

Strand paviljoen Aloha

Strandclub arrangement - Aloha Surf 

Beleef deze dag op geheel unieke wijze vanaf het terras van Strandclub Aloha onder genot van heerlijke strand BBQ!

Aan De Koot

Hotelarrangement – Inntel Hotels Den Haag Marina Beach 

Hou je van gemak? Maak dan je dag compleet en geniet van een heerlijke hotelovernachting bij Inntel Hotels Den Haag Marina Beach op 500 meter van het feestterrein! De overnachting voor 2 personen is inclusief reguliere tickets voor Het Grootste Zomerfeest van Nederland en een ontbijtbuffet met bubbles.

Miva ticket

Rolstoel Ticket 

Een MIVA-ticket is te reserveren via 0900-1330 (lokaal tarief). Hiermee heb je toegang MIVA deck. Ook begeleider heeft een ticket voor het MIVA deck nodig.

Pendelbussen vanaf en naar Den Haag CS 

Kom je met de trein of parkeer je in de buurt van Den Haag CS neem dan de Pendelbus naar Het Grootste Zomerfeest van Nederland op het strand van Scheveningen. De bustickets voor de pendeldienst vanaf Den Haag CS hier te bestellen.

Let op!
Deze extra pendeldienst bussen vanuit Concertvervoer.com zijn geen HTM buslijnen en vertrekken niet vanaf het busplatform Station Den Haag Centraal maar daar dichtbij aan de Schedeldoekshaven.

Telefonisch 

Je kunt je tickets ook telefonisch bestellen bij Eventim via 0900-1353 ( 60 cpm).

Groepsreserveringen 

Voor groepsreserveringen (meer dan 20 kaarten of arrangementen) kun je contact opnemen met Live on the Beach via het emailadres info@live-department.nl

Zwarthandel 

Koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen (www.liveonthebeach.nl | www.eventim.nl) want alleen zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat het ticket ook echt toegang tot het festival geeft.

Koop nooit tickets voor Live on the Beach op websites zoals Budgetticket, Seatwave, Onlineticketshop, Viagogo etc.

Koop ook geen tickets van mensen op Facebook of Marktplaats. Je betaalt – vaak onbewust – veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijk prijs. We kunnen bovendien geen enkele garantie geven dat deze tickets geldig zijn.

Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl