Fiets 

LIVE on the BEACH fietsenstalling

Woon je in Den Haag kom dan vooral met de fiets. In de buurt van het concertterrein hebben we een grote gratis fietsenstalling ingericht.

OV 

Als je met het OV reist dan adviseren we je route te plannen via 9292.nl zodat je rekening kunt houden met eventuele storingen, vervallen haltes en/of alternatieve routes in verband met werkzaamheden.

Trein 

Raadpleeg maximaal 10 dagen voor je op reis gaat de reisplanner op www.ns.nl of de gratis Reisplanner Xtra app voor een reisadvies op maat.

Auto 

Scheveningen is met de auto en het OV niet altijd even goed bereikbaar. Plan je reis dan ook goed!

Kom je toch met de auto? Probeer dan je auto in een van onderstaande parkeergarages te parkeren. Op straat zelf geldt vaak een maximum parkeertijd van een uur.

  • P1 - Scheveningen Strand - Zwolsestraat 426 - 2587 Den Haag (2.030 plaatsen)

  • P2 - Nieuwe Parklaan - Nieuwe Parklaan 248 - 2587 Den Haag (570 plaatsen)

  • P3 - Kurhaus - Gevers Deynootplein 189 - 2586 Den Haag (250 plaatsen)

  • P4 - Havenkwartier - Dr. Lelykade 220 - 2583 CP Den Haag (93 plaatsen)

  • P5 – Zwarte Pad – Zwarte Pad Den Haag (450 plaatsen)

  • P6 – Parkeergarage Boulevard – Strandweg 179 - 2586 JM Den Haag (671 plaatsen)

  • P+R Hoornwijck Den Haag van waar met het OV naar het centrum van Den Haag en vervolgens naar Scheveningen gereisd kan worden.​​​

INVALIDEN P

Er zijn in de directe omgeving van het concerteren helaas weinig MIVA parkeerplaatsen.

De MIVA ingang bevindt zich direct aan de strandweg. Indien je in het bezit bent van een gereserveerd ticket voor het MIVA deck, dan adviseren wij je hier te laten afzetten zodat je verhard naar het MIVA deck kunt. Je ticket wordt ook hier gecontroleerd. Je chauffeur kan de auto elders parkeren. Bezoekers met een rolstoelticket zullen in de week voor het concert geïnformeerd worden over de beste parkeermogelijkheden.