Informatie & FAQ 

De LIVE on the BEACH Strandconcerten zijn verplaatst naar: 12, 13, 14 en 15 mei 2022. Je huidige tickets blijven geldig voor de corresponderende concertdag in mei 2022. Hier hoef je niets voor te doen! Dit geldt voor reguliere tickets, Strandcub Arrangementen, munten-, afterparty- en bustickets.

Tot 15 september 2021 is er de mogelijkheid restitutie aan te vragen via de ticketpartner. De hoofdboekers hebben hier op 27 augustus jl. een mail over ontvangen van onze ticketpartner. Na deze datum is het aanvragen van restitutie niet meer mogelijk en worden je kaarten automatisch omgezet naar tickets voor LIVE on the BEACH mei 2022.

Kun je er toch niet bij zijn dan adviseren je jouw tickets veilig te verkopen aan andere geïnteresseerde via een special site hiervoor van onze ticketpartner Eventim: https://www.fansale.nl/fansale

Voor alle vragen over je ticket(s) kun je contact opnemen met onze ticketpartner Eventim, via dit contactformulier.

Tot slot willen we jullie bedanken voor jullie geduld en alle super lieve berichten en steunbetuigingen die we de afgelopen tijd hebben ontvangen. Dat doet ons veel goed want wij balen hier ook enorm van.

Geniet van het leven en tot in mei 2022!

LIVE on the BEACH vindt plaats op donderdag 12, vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 mei 2022 op het strand van Scheveningen. Het terrein gaat op donderdag en vrijdag om 17.00 uur open en op zaterdag om 15.30 uur. Om circa 23.00 is het programma afgelopen. Op onze website en Facebookpagina vind je hierover alle informatie.

Scheveningen Strand
Ter hoogte van: Strandweg 1
2586 JK Scheveningen

Heb je een ticket gekocht voor KREZIP – LIVE on the BEACH 2020 of 2021? Dan blijft jouw ticket gewoon geldig voor KREZIP – LIVE on the BEACH op zondag 15 mei 2022.

Heb je een ticket gekocht voor ANDRÉ HAZES & TINO MARTIN – LIVE on the BEACH 2021? Dan blijft jouw ticket gewoon geldig voor ANDRÉ HAZES & TINO MARTIN – LIVE on the BEACH op donderdag 12 mei 2022.

Heb je een ticket gekocht voor CELEBRATE THE 90’S – LIVE on the BEACH 2021? Dan blijft jouw ticket gewoon geldig voor CELEBRATE THE 90’S – LIVE on the BEACH op vrijdag 13 mei 2022.

Heb je een ticket gekocht voor KENSINGTON & DE STAAT – LIVE on the BEACH 2021? Dan blijft jouw ticket gewoon geldig voor KENSINGTON & DE STAAT – LIVE on the BEACH op zaterdag 14 mei 2022.

Bewaar dan je ticket(s). Om verwarring te voorkomen, adviseren we je om zelf de datum op je ticket(s) aan te passen.

Neem dan contact op met Eventim of bel (0900-1353 60 cpm).

Voor tickets die niet via www.liveonthebeach.nl of Eventim gekocht zijn, kunnen wij geen enkele garantie geven op geldigheid ervan. Hiervoor verwijzen we je naar de website waar je de ticket gekocht hebt.

LIVE on the BEACH is voor alle leeftijden. We adviseren bezoekers onder de 18 jaar te komen met een volwassen begeleider. Uiteindelijk is het aan de ouders / verzorgers om te bepalen of zij hun kinderen (met of zonder begeleiding) naar LIVE on the BEACH willen laten gaan.Buggies en kinderwagens zijn niet toegestaan op het terrein. Iedereen die naar LIVE on the BEACH komt dient in het bezit te zijn van een geldig ticket.

Er wordt streng op toegezien dat aan jongeren onder de 18 jaar geen alcohol wordt geschonken. Bij twijfel zal door barpersoneel om een legitimatiebewijs worden gevraagd.

Gedurende de dag kun je het festivalterrein niet verlaten om later weer terug te komen.

Je kunt op het terrein gratis gebruik maken van de toiletten

Op het terrein wordt uitsluitend betaald met munten. Hou je van snelheid en gemak bestel je munten dan vooraf via de ticketpagina van deze site!

Op het terrein haal je muntjes bij de muntenkassa’s. Je kunt daar zowel pinnen en contant betalen. Met je muntjes kun je zowel eten als drinken afrekenen. Munten uit andere jaren zijn niet geldig.

Op het terrein bevindt zich EHBO. Er zijn bovendien mobiele EHBO-teams die je kunt raadplegen. Ga bij medische problemen zo spoedig mogelijk naar de dichtstbijzijnde EHBO’er of beveiligings-medewerker om het probleem te melden. Zorg voor elkaar en steek een helpende hand uit als mensen in de omgeving hulp nodig hebben.

Bij de EHBO is het mogelijk om te kolven

Natuurlijk wil jij jullie feestje vastleggen op de gevoelige plaat. Met je mobieltje of je pocketcamera is dit geen probleem. Professionele foto- en videocamera’s met zoomlenzen en afneembare accessoires zijn niet toegestaan. Selfiesticks en drones zijn niet toegestaan.

Nee, het is niet toegestaan eigen drank en etenswaren mee naar binnen te nemen.

Nee, het is niet toegestaan om deze voorwerpen mee te nemen.

Het is niet toegestaan een huisdier mee te nemen.

Om jouw veiligheid te waarborgen, wordt iedereen gefouilleerd en worden tassen gecontroleerd op gevaarlijke voorwerpen. Het is niet toegestaan om tassen groter dan een A4 formaat (L x H) en 10 cm dik mee het terrein op te nemen. De organisatie neemt geen tassen in bewaring.

Om veiligheidsredenen zijn voorwerpen die als wapen gebruikt kunnen worden ook niet toegestaan. Hier vallen ook deodorant, paraplu’s en klapstoeltjes onder.

Om LIVE on the BEACH zo gezellig en veilig mogelijk te laten verlopen. Bekijk alle regels in ons huisregelement.

Nee, er zijn geen kluisjes aanwezig. 
Neem dus niet te veel mee en hou rekening met de toegestane afmeting van je tas, maximaal A4 formaat (L X H) en 10 cm dik.

Auto 

Scheveningen is met de auto en het OV niet altijd even goed bereikbaar. Plan je reis dan ook goed!

Kom je toch met de auto? Probeer dan je auto in een van onderstaande parkeergarages te parkeren. Op straat zelf geldt vaak een maximum parkeertijd van een uur.

  • P1 - Scheveningen Bad - Zwolsestraat 426 - 2587 Den Haag (2.030 plaatsen)
  • P2 - Nieuwe Parklaan - Nieuwe Parklaan 248 - 2587 Den Haag (570 plaatsen)
  • P3 - Kurhaus - Gevers Deynootplein 189 - 2586 Den Haag (250 plaatsen)
  • P4 - Havenkwartier - Dr. Lelykade 220 - 2583 CP Den Haag (93 plaatsen)
  • P5 – Zwarte Pad – Zwarte Pad Den Haag (450 plaatsen)
  • P+R Hoornwijck Den Haag van waar met het OV naar het centrum van Den Haag en vervolgens naar Scheveningen gereisd kan worden.


INVALIDEN P

Er zijn in de directe omgeving van het concerteren helaas weinig MIVA parkeerplaatsen.
De MIVA ingang bevindt zich direct aan de strandweg. Indien je in het bezit bent van een gereserveerd ticket voor het MIVA deck, dan adviseren wij je hier te laten afzetten zodat je verhard naar het MIVA deck kunt. Je ticket wordt ook hier gecontroleerd. Je chauffeur kan de auto elders parkeren. Bezoekers met een rolstoelticket zullen in de week voor het concert geïnformeerd worden over de beste parkeermogelijkheden.

Contact 

Heb je een algemene vraag en kun je het antwoord niet op deze website vinden?
Vul dan het contactformulier in. Wij proberen je vraag dan zo spoedig mogelijk te beantwoorden.


De persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Tickets 

Heb je een vraag over tickets? Neem dan contact op met Eventim of bel (0900-1353 60 cpm)

Contact 

Wil je een persaanvraag indienen?


De persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.