zaterdag 14 mei 2022

Het Grootste Zomerfeest van Nederland 

Q Music Presents:

Het Grootste Zomerfeest van Nederland! 

Zaterdag 3 september laten we samen het strand van Scheveningen op haar grondvesten schudden tijdens Het Grootste Zomerfeest van Nederland.

Kom op deze lekkere zomerdag met je vrienden genieten van een dag vol met koude drankjes en lekker eten. Met je voeten in het zand en uitzicht op zee, zing en dans je mee met de grootste muzikale Zonnegoden van ons land!

De Zonnegoden die garant staan voor het zomerfeest van 2022 zijn o.a. Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Diggy Dex, Antoon, Van Velzen, Flemming, Meau en Snelle! De Host van de dag is niemand minder dan Domien Verschuren. 

Een nu al memorabele dag die jij en je vrienden niet willen missen!
Guus Meeuwis

Guus Meeuwis is één van de grootste artiesten van ons land. Inmiddels staat de teller op ruim 60 Groots met een zachte G stadionconcerten, heeft hij als eerste Nederlandstalige artiest in The Royal Albert Hall in London gestaan, is geen plaat ongekroond gebleven met edelmetaal en werd hij in 2022 beloond met de Edison Pop Oeuvreprijs.

Zowel op zijn albums als live klinkt Guus gul en trefzeker tegelijk. Met een meer klassieke rock ’n roll-bezetting wordt zijn muzikale handtekening alsmaar rijker en rijper. Vrijwel alle grote festivals in ons land zijn door Meeuwis bespeeld en hij is voornemend daar nog heel lang mee door te gaan: “Spelen is het allerleukste dat er is. Punt. In een popzaal, theater, stadion of op de mooiste festivals; we zetten onze schouders eronder en gaan pas naar huis als we zeker weten dat op ieder gezicht in het publiek een glimlach van oor tot oor zit.”

Meeuwis heeft meer dan 2 miljoen platen verkocht en ruim 2 miljoen mensen zijn naar zijn stadionconcerten gekomen.

Maak je dus op voor een show om nooit te vergeten!

PROGRAMMA

Deuren open

13:30 uur 

Deuren open

Deuren open

14:00 uur 

Meau

Deuren open

14:50 uur 

Snelle & De Lieve Jongens Band

Deuren open

15:55 uur 

Flemming

Deuren open

16:50 uur 

Van Velzen

Deuren open

17:55 uur 

Antoon

Deuren open

18:45 uur 

Diggy Dex

Deuren open

20:15 uur 

Kraantje Pappie

Deuren open

21:45 uur 

Guus Meeuwis

Deuren open

22:45 uur 

DJ

Deuren open

23:00 uur 

Einde

* Tijden zijn bij benadering en kunnen afwijken.

Kraantje Pappie

Al jaren worden we heel erg blij verrast door hits van Kraantje Pappie (aka Lil Craney). We gaan los op nummers als i ‘Traag’ en blèren massaal mee met ‘Liefde In De Lucht’.

Of hij nu gekleed gaat in maatpak of trainingspak, experts kronen Kraantje Pappie steevast tot de meest flamboyante Pater familias van de Nederlandse rapgame en hunk van de week. Zijn driedelige albumreeks Crane verschafte naast een groots, eigen en elektronisch geluid een verzameling aan gouden- en platina hits als ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De Manier’, en ook het derde album Crane III behaalde de gouden status.

Diggy Dex

Sinds zijn debuut als soloartiest in 2006 met ‘Verhalen Vanuit De Sofa’ heeft Diggy Dex altijd een open blik op muziek gehad die zich niet op één stijl laat vastpinnen. Zijn unieke, verhalende liedjes leveren hem al snel de geuzennaam ‘chansonrapper’ op en bewijst hij keer op keer een uitstekende live-act te zijn!

Samenwerkingen met bevriende artiesten leveren grote hits op, zoals ‘Slaap Lekker (Fantastig Toch)’, een samenwerking met de Vlaamse zangeres Eva de Roovere En ‘Treur Niet (Ode Aan Het Leven)’, met JW Roy.

Al die ervaringen zijn terug te horen op ‘Karavaan’. ‘Karavaan’ is een verzameling reisliedjes die je meenemen op een reis zonder bestemming. Startschot was vorige zomer. De eerste single ‘De Zon Op’ waarvan de videoclip opgenomen is op het strand van Het Grootste Zomerfeest van Nederland!

Alles komt dus samen op zaterdag 3 september om er één groot feest van te maken!

Antoon

De Nederlandse rapper, zanger en producer Antoon ontmoette via de Herman Brood Academie Big2 (van The Opposites) en tekende als eerste artiest bij zijn label Dreamteam Music. Hier bracht hij in 2020 zijn debuutalbum De Nacht Is van Ons uit, waar samenwerkingen op staan met Paul Sinha en Big2 en waarvan de hitsingle Hyperventilatie afkomstig is.

In 2020 volgde bovendien zijn EP Heilig Water, wederom een samenwerking met Big2 en vormde de ene na de andere samenwerking met o.a. The Partysquad, STUK, Sterre en Kris Kross Amsterdam. Met Vluchtstrook hebben ze een megahit te pakken.

Ook dit jaar zit Antoon niet stil en kwam hij al met de mega hit: Hallo.

Eén ding is duidelijk, Antoon is helemaal klaar voor het grote publiek tijden Het Grootste Zomerfeest van Nederland!

Van Velzen

Roel VanVelzen is in 2006 voor het eerst te horen met zijn debuutsingle ‘Baby Get Higher’. De pianist / zanger maakt een bliksemstart met optredens in DWDD en als in maart 2007 zijn debuutalbum uitkomt, prijkt het bovenaan de charts. Nu – 5 albums, 21 singles, diverse awards (waaronder een Gouden Harp), 6 club- en theatertours en honderden optredens verder – is hij niet meer weg te denken van radio, televisie, en festivalpodia.

Samen met zijn band staat hij garant voor een vlammende liveshow. Niet alleen vóór, maar vooral ook mét zijn publiek deelt hij zijn muzikale energie.

Flemming

Deze Nederlandse singer-songwriter brengt frisse, catchy Nederlandstalige pop met een creatieve productie en gevatte teksten. In 2019 bracht hij zijn debuutalbum Black & Grey uit die inmiddels meer dan 3 miljoen streams telt.

Na dit eerdere Engelstalige succes heeft Flemming besloten het roer volledig om te gooien en zich te focussen op het schrijven en uitbrengen van Nederlandstalige hit songs. Met debuutsingle ‘Amsterdam’ zet FLEMMING meteen een authentieke sound neer. Tot zijn grote verrassing is ‘Amsterdam’ binnen drie maanden al goud. Opvolger ‘Zij Wil Mij’ is onmiskenbaar catchy en vrolijk.

Zorg dat je er bij bent want Flemming laat Scheveningen in Vuur en Vlam staan.

Snelle & De lieve Jongens Band

In 2019 bracht Snelle ‘Scars’ uit en kreeg hierdoor direct nationale bekendheid met zijn mega hit ‘Reünie’. Ter ere van zijn vierentwintigste verjaardag, verscheen dit jaar ook zijn album ‘Vierentwintig’, dat binnen 24 uur goud werd.

In het volgende jaar zette Snelle het succes door, hij bracht het liedje ‘Smoorverliefd’ uit. Op deze nummer 1 hit volgde gelijk de volgende: ’17 Miljoen Mensen’ met Davina Michelle, ‘Kleur’, ‘De Overkant’ met Suzan & Freek, ‘In De Schuur’ met Ronnie Flex en ‘Papa Heeft Weer Wat Gelezen’ met Thomas Acda uit. Met al deze pakkende muziek werd Snelle in 2020 tot Spotify’s meest gestreamde artiest in Nederland bekroond.

Zijn album ‘Lars’ met daarop de megahit ‘Blijven Slapen’ met zangeres Maan kwam binnen op nummer 1 in diverse hitlijsten en werd het méést gestreamde album van 2021.

Dit jaar startte voor Snelle met een uitverkochte spectaculaire show in de Lotto Arena Antwerpen. Maak je borst dus maar nat voor een achtbaan waar je zeker op zit te wachten!

MEAU

Meau staat voor Nederlandstalige indie pop; een vleugje synths, warme sounds, dromerige koortjes, & eerlijke teksten. Grote kans dat je dubbel wordt betoverd door de muzikale wonderen van Meau. Zowel tekstueel als met haar melodieën geeft ze een ongekend soort poëzie mee in haar muziek. Je moet wel onder een steen hebben gelegen als je op dit moment nog niet van Meau hebt gehoord want haar single ‘Dat Heb Jij Gedaan’ voert al weken de hitlijsten aan. De ideale Artiest om dit mooie dag mee te beginnen.

Domien Verschuuren

De presentatie van Het Grootste Zomerfeest van Nederland is in vertrouwde handen van QMusic Middagshow DJ Domien Verschuuren.

PLUS MORE TO BE ANNOUNCED!