Keane 

zaterdag 7 september 2019

Keane - Live On The Beach 

KEANE 

Met trots presenteert LIVE on the BEACH dit jaar het strandconcert van de internationale top band KEANE!

De band bekend van tophits als ‘Somewhere only we know’, ‘Everybody’s changing’ en ‘This is the last time’ kijkt dan ook bijzonder uit naar haar strandconcert op één van de mooiste plekjes langs onze kust, in Scheveningen.

Naast een fors aantal grote hits op vier albums heeft de band ruim 12 miljoen verkochte albums op haar naam staan waarvan Hopes and Fears zelfs in het rijtje van de 40 bestverkochte albums ooit in Engeland terecht kwam. Ditzelfde album stond maar liefst 95 weken in de Nederlandse top 100.

In 2013 besloot de band rond zanger Tom Chaplin een pauze te nemen. In de tussentijd bracht Tom Chaplin twee soloalbums uit. Na deze pauze is KEANE weer vol energie terug en tourt door Europa. 

Blok vanaf nu zaterdag 7 september in je agenda, want bij deze dag moet je bij zijn!

'We're really looking forward to Live on the Beach in The Hague

Tom ChaplinKraak & Smaak DJ set vervangt Maxi Jazz dj set

Het management van Maxi Jazz heeft ons officieel laten weten dat wegens gezondheidsredenen alle optredens van Maxi Jazz tot en met november worden geannuleerd. Jammer genoeg kan hij dus niet aanwezig zijn op zaterdag 7 september tijdens LIVE on the BEACH waar hij de DJ Aftershow na het concert van KEANE zou verzorgen. Wij vinden het erg jammer want ook wij keken uit naar zijn komst.

We wensen Maxi Jazz heel veel beterschap en hopen dat hij snel weer op het podium staat.

Voor de DJ Aftershow hebben we op korte termijn een waardige vervanger gevonden in het legendarische producerstrio Kraak & Smaak.Het DJ trio verzorgt samen met MC Seb van den Berg de DJ Aftershow van Keane van 22.30 tot 23.15 uur.

Het officiële statement van Maxi  Jazz lees je hieronder:

Unfortunately, Maxi Jazz has to pull out of next Saturday’s ‘Live On The Beach' festival in The Netherlands. His doctors have advised him to take a little more time to recover from his DVT condition from earlier this year. Maxi sends his apologies to his loyal fans and he can’t wait to get back on stage again soon.

Lees verder op Facebook. 

PROGRAMMA

Deuren open

15:30 uur 

Deuren open

16:00 uur

Suzan & Freek

Pat Smith

17:05 uur

Pat Smith

18:10 uur

Van Dik Hout

19:30 uur

Rondé

21:00 uur

CONCERT: KEANE

22:30 uur

Kraak & Smaak DJ Set

Einde Concert

23:15 uur

EINDE

Deze tijden zijn richttijden. Het kan zijn dat een artiest iets eerder of later begint / eindigt.

LIVE on the BEACH

KRAAK & SMAAK DJ SET 

Het legendarische producerstrio Kraak & Smaak is met een opvallend geluid van electronica, funk, pop, disco en house uitgegroeid tot een internationale hit!

Oscar de Jong, Mark Kneppers en Wim Plug betreden het podium op grootse festivals als Sziget, Coachella, Lowlands, SXSW, Exit en Glastonbury. Hiernaast is hun muziek terug te horen in verschillende Amerikaanse tv-series. Kraak & Smaak scoorde hits als ‘Squeeze me’, ‘I Don’t Know Why’, ‘Let’s Go Back’ en ‘How We Gonna Stop The Time’.

Kraak & Smaak verzorgt samen met MC Seb van den Berg de DJ Aftershow van KEANE!

Maak je op voor een energieke afsluiter vol verrassende sounds, deze wil je niet missen!

LIVE on the BEACH

Van Dik Hout 

Van Dik Hout is een van de meest toonaangevende bands van de Nederpop.

De band brak in 1994 door met ‘Stil In Mij’ en scoorde later ook hits als ‘Zij maakt het verschil’ en ‘De keuzes die je maakt’. Dit jaar bestaat de band vijfentwintig jaar en ze vieren dit met een nieuwe single en hun aanwezigheid tijdens deze jubileum editie van LIVE on the BEACH.

De nieuwe single ‘Eén nacht eeuwigheid’ is het eerste nieuwe geluid van de band sinds vijf jaar. Het is de voorbode van meer materiaal wat dit jaar verwacht wordt.

LIVE on the BEACH

Rondé 

RONDÉ bracht in 2016 hun debuutalbum uit. De single ‘Naturally’ werd NPO Radio 2 Top Song en ‘Why Do You Care’ werd na ‘Run’ en ‘We Are One’ de derde 3FM Megahit op rij voor de band.

Dit resulteerde in optredens op diverse aansprekende festivals.

Na een uitverkochte clubtour in het najaar van 2018 staat het nieuwe jaar in het teken van het nieuwe album, waarvan de eerste single (‘Calling’ – 3FM Megahit èn Radio 2 Topsong) je niet kan zijn ontgaan. Dit jaar staan ze wederom op het podium bij LIVE on the BEACH met frisse zin en een hoop nieuwe muziek!

LIVE on the BEACH

Suzan & Freek 

Suzan & Freek vinden elkaar op de middelbare school, waar tijdens de muziekles de liefde voor muziek uitmondt in de liefde voor elkaar.

Muziek is een hobby die steeds meer tijd in beslag neemt en vanuit hun basis in de Achterhoek groeit het aantal popzalen waar wordt opgetreden gestaag verder uit het land in tot aan de Randstad aan toe. Optredens in de Achterhoek tot in de Randstad, maar ook van RTL Late Night tot Topsong bij NPO 2 volgen.

Onder de noemer ‘De Minuut’ wordt wekelijks een nieuwe cover op Facebook geplaatst, en dat blijft niet onopgemerkt. Een eigen versie van Don’t Let Me Down gaat zelfs wereldwijd viraal nadat The Chainsmokers zelf deze versie van hun liedje ontdekken en via hun social media delen, met meer dan een miljoen views tot gevolg. De Minuut met andere covers hebben hetzelfde effect. In totaal is de muziek van Suzan & Freek op Spotify al meer dan 20 miljoen keer beluisterd.

Naast twee eigen uitverkochte clubtours en optredens tijdens aansprekende festivals bracht het duo in november 2018 hun aller eerste eigen single uit: ‘Als Het Avond Is’. Een tijdloos liedje dat een pakkende popmelodie koppelt aan een direct meezingbaar refrein.

Vanaf 16.00 uur is LIVE on the BEACH officieel geopend met Suzan & Freek!

Pat Smith

LIVE on the BEACH

Pat Smith 

Pat Smith is bijna geboren op het strand van Scheveningen en met Splendid speelde hij op festivals als Lowlands, Parkpop, Sziget en Fusion.

Met zijn solo EP ‘Lighthouse’, waaraan hij werkte met producers Jan van Wieringen en Robin Veldman (Caro Emerald), zette hij zijn eerste stap in een nieuwe richting. Na zijn single ‘Love Drunk’  is daar nu de nieuwe track ‘Vudu Doll’. En die komt met een bijzondere videoclip, opgenomen in Gambia, West-Afrika.