Keane 

zaterdag 7 september 2019

Keane - Live On The Beach 

KEANE 

Met trots presenteert LIVE on the BEACH dit jaar het strandconcert van de internationale top band KEANE!

De band bekend van tophits als ‘Somewhere only we know’, ‘Everybody’s changing’ en ‘This is the last time’ kijkt dan ook bijzonder uit naar haar strandconcert op één van de mooiste plekjes langs onze kust, in Scheveningen.

Naast een fors aantal grote hits op vier albums heeft de band ruim 12 miljoen verkochte albums op haar naam staan waarvan Hopes and Fears zelfs in het rijtje van de 40 bestverkochte albums ooit in Engeland terecht kwam. Ditzelfde album stond maar liefst 95 weken in de Nederlandse top 100.

In 2013 besloot de band rond zanger Tom Chaplin een pauze te nemen. In de tussentijd bracht Tom Chaplin twee soloalbums uit. Na deze pauze is KEANE weer vol energie terug en tourt door Europa. 

Blok vanaf nu zaterdag 7 september in je agenda, want bij deze dag moet je bij zijn!

'We're really looking forward to Live on the Beach in The Hague

Tom Chaplin


PROGRAMMA

Deuren open

15:30 uur 

Deuren open

16:00 uur

Suzan & Freek

Pat Smith

17:05 uur

Pat Smith

18:10 uur

Van Dik Hout

19:30 uur

Rondé

21:00 uur

CONCERT: KEANE

22:30 uur

Faithless - Maxi Jazz DJ Set

Einde Concert

23:15 uur

EINDE

Deze tijden zijn richttijden. Het kan zijn dat een artiest iets eerder of later begint / eindigt.

LIVE on the BEACH

Faithless 

Maxi Jazz DJ Set

Maxi Jazz is wereldberoemd geworden als de charismatische frontman van supergroep Faithless.

Als een van de allergrootste dance acts stond Faithless in arena's en waren ze headliner op 's-werelds vetste mondiale festivals. Ze verkochten miljoenen albums en scoorden hits als God is a DJ, Insomnia en We Come 1. Totdat Maxi Jazz besloot om een punt te zetten achter Faithless om meer tijd in zijn band Maxi Jazz and the E-Type boys te stoppen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan...

Maxi Jazz draait en zingt in deze speciale set tijdens Live on the Beach de alle hits van Faithless! Mooier kunnen we de avond niet afsluiten toch?

LIVE on the BEACH

Van Dik Hout 

Van Dik Hout is een van de meest toonaangevende bands van de Nederpop.

De band brak in 1994 door met ‘Stil In Mij’ en scoorde later ook hits als ‘Zij maakt het verschil’ en ‘De keuzes die je maakt’. Dit jaar bestaat de band vijfentwintig jaar en ze vieren dit met een nieuwe single en hun aanwezigheid tijdens deze jubileum editie van LIVE on the BEACH.

De nieuwe single ‘Eén nacht eeuwigheid’ is het eerste nieuwe geluid van de band sinds vijf jaar. Het is de voorbode van meer materiaal wat dit jaar verwacht wordt.

LIVE on the BEACH

Rondé 

RONDÉ bracht in 2016 hun debuutalbum uit. De single ‘Naturally’ werd NPO Radio 2 Top Song en ‘Why Do You Care’ werd na ‘Run’ en ‘We Are One’ de derde 3FM Megahit op rij voor de band.

Dit resulteerde in optredens op diverse aansprekende festivals.

Na een uitverkochte clubtour in het najaar van 2018 staat het nieuwe jaar in het teken van het nieuwe album, waarvan de eerste single (‘Calling’ – 3FM Megahit èn Radio 2 Topsong) je niet kan zijn ontgaan. Dit jaar staan ze wederom op het podium bij LIVE on the BEACH met frisse zin en een hoop nieuwe muziek!

LIVE on the BEACH

Suzan & Freek 

Suzan & Freek vinden elkaar op de middelbare school, waar tijdens de muziekles de liefde voor muziek uitmondt in de liefde voor elkaar.

Muziek is een hobby die steeds meer tijd in beslag neemt en vanuit hun basis in de Achterhoek groeit het aantal popzalen waar wordt opgetreden gestaag verder uit het land in tot aan de Randstad aan toe. Optredens in de Achterhoek tot in de Randstad, maar ook van RTL Late Night tot Topsong bij NPO 2 volgen.

Onder de noemer ‘De Minuut’ wordt wekelijks een nieuwe cover op Facebook geplaatst, en dat blijft niet onopgemerkt. Een eigen versie van Don’t Let Me Down gaat zelfs wereldwijd viraal nadat The Chainsmokers zelf deze versie van hun liedje ontdekken en via hun social media delen, met meer dan een miljoen views tot gevolg. De Minuut met andere covers hebben hetzelfde effect. In totaal is de muziek van Suzan & Freek op Spotify al meer dan 20 miljoen keer beluisterd.

Naast twee eigen uitverkochte clubtours en optredens tijdens aansprekende festivals bracht het duo in november 2018 hun aller eerste eigen single uit: ‘Als Het Avond Is’. Een tijdloos liedje dat een pakkende popmelodie koppelt aan een direct meezingbaar refrein.

Vanaf 16.00 uur is LIVE on the BEACH officieel geopend met Suzan & Freek!

Pat Smith

LIVE on the BEACH

Pat Smith 

Pat Smith is bijna geboren op het strand van Scheveningen en met Splendid speelde hij op festivals als Lowlands, Parkpop, Sziget en Fusion.

Met zijn solo EP ‘Lighthouse’, waaraan hij werkte met producers Jan van Wieringen en Robin Veldman (Caro Emerald), zette hij zijn eerste stap in een nieuwe richting. Na zijn single ‘Love Drunk’  is daar nu de nieuwe track ‘Vudu Doll’. En die komt met een bijzondere videoclip, opgenomen in Gambia, West-Afrika.