ANOUK 

vrijdag 7 september 2018

Anouk - Live On The Beach 

Anouk 

Na het grote succes van vorig jaar heeft Anouk besloten wederom een groot strandconcert te geven!

Anouk zit al jaren hoog op de troon van de Nederlandse popmuziek. Maar liefst twaalf albums van deze meest succesvolle rockzangeres van Nederland stonden op één in de Album Top 100.

Ze brak in 1997 door met de single ‘Nobody’s Wife’ en scoort hiermee direct een hit in Europa. Sindsdien stond Nederlands bekendste (rock)zangeres met verscheidene nummers in de Nederlandse en Belgische hitlijsten. Het aantal hits van de Haagse dame is dan ook al lang meer op één hand te tellen: ‘R U Kiddin’ Me’, ‘Michel’, ‘Girl’, ‘Lost’, ‘Modern World’, ‘Three Days in a Row’, ‘Woman’, ‘Birds’, ‘Hold Me’, ‘You & I’, ‘I Don’t Wanna Hurt’, ‘Dominique’, ‘Run Away Together’ en ga zo maar door.

In 2016 bracht ze niet één maar twee nieuwe albums uit: ‘Queen For A Day’ en ‘Fake It Till We Die’. De eerste een ‘liefdesbetuiging aan de pure popsong’, de tweede met meer een ‘underground feel’ zoals de zangers het zelf omschrijft.

Tussendoor stond Anouk ook nog op het Eurovisie Songfestival, voedt ze thuis haar zes kinderen op en is ze dit jaar voor de tweede keer te zien als jurylid in het talentenjachtprogramma The Voice of Holland.

Dit jaar geen Ziggodome shows van ANOUK, maar wel weer een groot strandconcert van deze beste zangeres van Nederland!

En dat kan natuurlijk maar op 1 plek zijn. De plaats waar haar roots liggen. De plaats waar ze is groot gebracht, is doorgebroken en waar ze alles kan geven voor een verpletterd concert. Anouk - LIVE on the BEACH 2018 op het strand van Scheveningen!

Live on the Beach was vorig jaar heel bijzonder. Ik heb er ook nu weer ontzettend veel zin om samen met mijn band op het Scheveningse strand op te treden.

Anouk

Zet vrijdag 7 september dus dik gedrukt in je agenda want deze wil je echt niet missen!

PROGRAMMA

Deuren open

17:00 uur 

Deuren open

Vrijdagmiddag strandborrel

17:00 uur

RADIO VERONICA | VRIJMIBO Strandborrel

Pat Smith

17:45 uur

Pat Smith

Son Mieux

18:45 uur

Son Mieux

RONDÉ

20:00 uur

RONDÉ

Anouk

21:15 uur

ANOUK

DJ

22:45 uur

DJ

Einde Concert

23:15 uur

EINDE

Deze tijden zijn richttijden. Het kan zijn dat een artiest iets eerder of later begint / eindigt.

Son Mieux

Voorprogramma

Son Mieux 

7 september 2018

Son Mieux is één van de meest toonaangevende Indie bands van dit moment. Met  Feels, Easy en 3FM Megahit Even scoorde de band bovendien een paar flinke hits. Van het aankomende debuutalbum is inmiddels de single Hiding verschenen. 

Son Mieux pakt je op en neemt je mee op reis door zijn wereld. Vreugde, plezier, pijn, angsten en misschien een verdwaald liefdesverhaal. Son Mieux schrijft zijn liedjes in het holst van de nacht en daarom klinkt zijn muziek zowel intiem als uitbundig. Gewelddadig tokkelend op zijn gitaren, bijgestaan door zijn naaste vrienden (op een bont palet aan instrumenten). Vanaf 18.25 uur is het LIVE on the BEACH podium van Son Mieux!

RONDÉ

Voorprogramma

RONDÉ 

7 september 2018

RONDÉ maakt dansbare, aanstekelijke indiepop. Radiozender 3FM is groot fan en bekroonde liefst drie singles van de band tot 'Megahit', te weten 'Run', 'We Are One' en 'Why Do You Care?'​

Kwaliteitspop, dat wil RONDÉ maken. Een groot publiek aanspreken met kwalitatief hoogstaande geloofwaardige muziek. Dat maakt hen uniek in Nederland, waar – in tegenstelling tot Engeland en Amerika – weinig bands zich aan dit genre wagen. Zangeres Rikki: ‘Wij worden er blij van als we mensen samen kunnen brengen. Iedereen loopt vandaag de dag maar te rennen en is met zichzelf bezig. Wij willen je voor even deel uit laten maken van een groter geheel en in vervoering brengen. Daar is onze muziek voor bedoeld.’ LIVE on the BEACH is klaar voor voor RONDÉ!

Pat Smith

Voorprogramma

Pat Smith 

7 september 2018

Pat Smith is bijna geboren op het strand van Scheveningen en met Splendid speelde hij op festivals als Lowlands, Parkpop, Sziget en Fusion.

Met zijn solo EP ‘Lighthouse’, waaraan hij werkte met producers Jan van Wieringen en Robin Veldman (Caro Emerald), zette hij zijn eerste stap in een nieuwe richting. Na zijn single ‘Love Drunk’  is daar nu de nieuwe track ‘Vudu Doll’. En die komt met een bijzondere videoclip, opgenomen in Gambia, West-Afrika.