)

Donderdag 2 september 2021 

André Hazes

Op zijn dertiende scoorde hij zijn eerste nummer 1-hit; Bedankt Mijn Vriend, een postuum duet met zijn vader. Zeven jaar later verscheen zijn eerste album Mijn Beste Vriend, en al voor zijn 25e had hij er vier uitgebracht. Leef (2016) bereikte nummer 2, opvolgers Wijzer (2017) en Anders (2018) schoten allebei naar nummer 1. Tussendoor werd André overladen met goud, platina en prijzen zoals Buma Awards, een Edison en de 100%NL Publieksprijs.

Sinds zijn laatste album is er nogal wat gebeurd in André’s carrière. Begon hij in het najaar van 2017 met twee uitverkochte concerten in Rotterdam Ahoy, tegenwoordig staat hij hier jaarlijks met meerdere uitverkochte shows.

André is onafgebroken ambitieus, geeft hij toe. “Alles moet groots. Sinds dit jaar investeer ik steeds meer in mijn liveshows. Bezoekers moeten een wow-effect beleven. De tijd van het alleen van je stem moeten hebben is voor mij een beetje klaar. Ik vind het leuk om uit te pakken, beelden terug te zien op social media van fans en te denken: dat is mijn show! Dat is mijn doel!”

Donderdag 2 september is André Hazes klaar voor een vette show op het strand van Scheveningen. Het wordt een prachtige zomeravond…Het wordt de avond van ons leven!

 

“Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn band eindelijk weer op het podium te staan. We zijn door Live on the Beach al eerder uitgenodigd maar nu gaat het dan echt gebeuren! En dan ook nog op deze unieke locatie, muziek, biertje in de hand en voeten in het zand, ik heb er heel veel zin in.”

André Hazes

Tino Martin

Tino Martin, geboren om de hoek van het Scheveningse strand in Den Haag, tekende in 2013 een contract bij Studio One. Dit resulterende al snel in het nummer “Doe Wat Je Wil”. Een jaar later bracht hij drie singles uit waarna in oktober 2015 ook zijn eerste studioalbum verscheen ‘Jij Liet Me Vallen’. Dit album stond wekenlang in de Album Top 100 en zijn singles werden miljoenen keren bekeken en gestreamd op YouTube en Spotify.

In mei 2016 trad hij op in de Heineken Music Hall (nu AFAS Live) en ruim een jaar later stond hij voor 17.000 uitzinnige fans in een uitverkochte Ziggo Dome wat hij in 2018 nog een keer herhaalde.

Vanuit zijn succesvolle deelname aan het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’, bracht hij een versie van een song van Glen Faria: ‘Zij Weet Het’ uit. Dit nummer werd een echte Top 40-hit waarmee hij zowel een Gouden als Platina Award behaalde. Daarna ging het nog sneller en gaf hij een uitverkocht concert in het Olympisch Stadion in Amsterdam, deed hij o.a. een duet met René Froger ‘Proost Op Het Leven’ en bracht de populaire top 40 single ‘Loop Niet Weg’, als uitvloeisel van een bijzondere samenwerking met Kris Kross Amsterdam en Emma Heesters.

Tijd om op 2 september terug te keren naar zijn roots Den Haag… om precies te zijn Scheveningen om daar een groots strandconcert neer te zetten waar we nog lang over na zullen praten.

 

“Deze zomer met mijn voltallige band op het strand van Scheveningen spelen is iets waar we met z’n allen enorm naar uitkijken. Eindelijk, we kunnen niet wachten om onze fans weer te zien! Het belooft een fantastische avond te worden.”

Tino Martin

PROGRAMMA

Deuren open

17:00 uur 

Deuren open

18:30 uur

Start Programma TBA

19:30 uur

DJ

20:00 uur

STRANDCONCERT:
TINO MARTIN

21:15 uur

DJ

21:45 uur

STRANDCONCERT:
ANDRÉ HAZES

23:00 uur

DJ

23:30 uur

EINDE

LIVE on the BEACH

Danny Vera 

De Middelburgse singer-songwriter, meest bekend om zijn onderscheidende Americana sound, werd geboren in 1977 en schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Vera de afgelopen jaren de harten van het Nederlandse publiek weten te veroveren.

De Americana-zanger begon ooit in de kroeg, groeide gestaag door naar de grote zalen en festivals en kreeg landelijke bekendheid door zijn optredens als huisband van Voetbal International op RTL7 (nu op Veronica). In het voorjaar van 2019 scoort Danny Vera zijn eerste nationale hit met zijn nummer ‘Roller Coaster’. De song werd benoemd als Topsong bij Radio 2, Alarm Schijf op Qmusic en Harde Schijf op radio538 en bereikte de toppositie op iTunes. Het nummer verbrak een Nederlands record met de langst genoteerde top 40 hit, zonder ooit te zijn doorgedrongen tot de eerste 20. In december 2019 werd bekend dat dit nummer op de vierde positie van de Top 2000 binnenkomt en is daarmee de hoogste binnenkomer ooit in deze lijst. Als klap op de vuurpijl was zijn show op 20 april 2020 in de AFAS Live binnen 4(!) dagen uitverkocht. Het wordt de grootste show die de zanger tot nu toe heeft gedaan.

Geniet met je voeten in het zand van sterke en doorleefde eigen composities en covers die hij volledig naar zich toe weet te trekken. Danny Vera Vera heeft een absolute live reputatie om te erevaren!

 

LIVE on the BEACH

Nielson 

Nielson brak in 2012 door met ritmische, energieke en opgewekte Nederpop. Inmiddels heeft hij afscheid genomen van zijn gitaar en zichzelf weer opnieuw uitgevonden. Hij is terug met een nieuwe totaal sound! Op de nieuwe songs is er meer plaats gekomen voor elektronische beats en stelt hij zich kwetsbaar op waardoor de muziek nog persoonlijker is geworden.

In 2019 groeit 'IJskoud' uit tot de één na meest succesvolle Nederlandstalige Top 40-hit ooit, achter 'Ik Neem Je Mee' (van Gers Pardoel). Eind juli maakt hij met Kris Kross Amsterdam de track 'Ik Sta Jou Beter' welke niet meer weg te denken was uit de Nederlandse hitlijsten. Maak je op voor een spetterende show van Nielson tijdens LIVE on the BEACH!

 

PLUS MORE TO BE ANNOUNCED!