925

Radio 538 presents

BEATSTAD

Vrijdag 1 september - Strand van Scheveningen

DI-RECT, Goldband, Son Mieux en Prins S. en De Geit

Den Haag mag weer trots zijn op de (wereld)beroemde artiesten die de stad heeft voortgebracht. Dat was in de jaren ‘60 al het geval met bands als Shocking Blue, the Motions, Golden Earring, Earth en Fire en Focus. En in de jaren ’90 met artiesten als Anouk en Kane.

Maar ook anno 2023 is de Haagse muziek scene razend populair! 

En om dat te vieren keert het legendarische Beatstad Festival terug met een hele speciale editie! DI-RECT, Goldband, Son Mieux en Prins S. en De Geit, allemaal afkomstig uit Den Haag, hebben de handen ineengeslagen voor dit bijzondere project en gaan éénmalig hetzelfde podium betreden op het strand van Scheveningen

DI-RECT, Goldband, Son Mieux en Prins S. en De Geit, onafhankelijk van elkaar, zeer succesvol en bij eigen concerten goed voor vele tienduizenden bezoekers per jaar. Den Haag is trots op deze artiesten en deze artiesten zijn trots op Den Haag. 

Nog niet eerder heeft deze nieuwe generatie aan artiesten gezamenlijk een eigen concert in hun woonplaats Den Haag gegeven. Er kan dus, net als tijdens de eerste editie van Beatstad Festival in 2005, weer over een historische gebeurtenis worden gesproken. 

The Next Generation
In 2005 vond de eerste editie van Beatstad Festival plaats met destijds optredens van de Haagse Golden Earring, Kane en DI-RECT. Er werd toen gesproken over een historisch moment en anno 2023 herhaalt de geschiedenis zich. “Bij de eerste editie in 2005 waren wij met DI-RECT ook al van de partij. Toen waren wij de nieuwe garde, het is te gek om nu opnieuw hier te staan, samen met een waanzinnige generatie nieuwe artiesten. Dit wordt er één voor in de boeken!” Aldus DI-RECT
 

Deze thuiswedstrijd wordt er één om nooit te vergeten! 

 

Sluitingstijden:

23.00 uur Sluit Munten verkoop

23.15 uur  Sluit Horeca

23.30 uur Einde / Sluit Terrein

 

Deuren open: 16:00 uur Einde: 23:00 uur
Haal je tickets

Deuren open

16:00
Deuren open

Prins S. en De Geit

17:30
Prins S. en De Geit

Son Mieux

19:00
Son Mieux

GOLDBAND

20:30
GOLDBAND

DI-RECT

22:00
DI-RECT

Beatstad Afterparty / DJ DIM

23:00
Beatstad Afterparty / DJ DIM

Einde

23:30
Einde

Den Haag - Beatstad

Hoe lang tot Beatstad?

Dagen Uur Minuten Seconden

DI-RECT

GOLDBAND

Son Mieux

Prins S. en De Geit

Host: Dennis Weening