FAQ

Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen.

 

LIVE on the BEACH vindt plaats op vrijdag 8 en zaterdag 9 september op het strand van Scheveningen. Het terrein gaat op vrijdag om 17.00 uur en op zaterdag om 16.00 uur open. Om circa 23.15 uur is het programma afgelopen.

 

Er is geen minimum leeftijd, maar wij vinden LIVE on the BEACH geen geschikte plek voor mensen jonger dan 15 jaar. Buggies en kinderwagens zijn niet toegestaan op het terrein.

 

Iedereen die naar LIVE on the BEACH komt dient in het bezit te zijn van een geldig ticket.

 

Mag ik foto’s nemen?

Natuurlijk wil jij jullie feestje vastleggen op de gevoelige plaat. Met je mobieltje of je pocketcamera is dit geen probleem. Professionele film- en fotoapparatuur is echter niet toegestaan.

 

Hoe betaal ik?

 

Tijdens LIVE on the BEACH kun je betalen met munten die verkrijgbaar zijn op het terrein. Houd je van snelheid en gemak dan kun je ze ook vooraf al bestellen via de ticketpagina. Met de munten kun je drankjes en eten betalen. Op het terrein kun je bij de muntenkassa’s met cash en pin betalen.

 

Wat mag ik wel en wat mag ik niet meenemen?

 

Het is niet toegestaan eigen drank en etenswaren mee naar binnen te nemen. Om jouw veiligheid te waarborgen, wordt iedereen gefouilleerd en worden tassen gecontroleerd op gevaarlijke voorwerpen. Om veiligheidsredenen zijn voorwerpen die als wapen gebruikt kunnen worden ook niet toegestaan. Hier vallen ook deodorant, paraplu’s en klapstoeltjes onder.

Om LIVE on the BEACH zo gezellig en veilig mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal regels opgesteld. Zo is het niet toegestaan om groepskenmerkende kleding te dragen en drugs bij je te hebben of te verhandelen.