SCHEVENINGEN STRAND

over

DOE MAAR

wave_w

“Dit is geen comeback, we spelen gewoon niet zo vaak.” zo kondigde Doe Maar vorig jaar hun shows in de Ziggo Dome aan. En zo is het nog steeds.

Begin jaren tachtig ontketende Doe Maar een ware rage in Nederland die vergelijkbaar was met die van The Beatles in hun hoogtijdagen. De band scoorde vele grote hits als ‘Doris Day’, ‘Is Dit Alles’, ‘De Bom’, ‘1 Nacht Alleen’ en ‘Pa’. In 1984 kwam daar met twee voorlopige afscheidsconcerten in Den Bosch een eind aan.

 

In 2000 kwam de band na 15 jaar afwezigheid weer bijeen voor twee reünieconcerten. Dat werden er uiteindelijk 16 in Ahoy Rotterdam. In juli 2008 speelde de band nog twee keer in een uitverkochte Kuip in Rotterdam. In 2012 was de band hoofdartiest tijdens vier avonden Symphonica in Rosso in een uitverkochte GelreDome. Gevolgd door de Glad IJs tournee in 2013.

 

En nu, in de zomer van 2017 wordt het dus de hoogste tijd voor wat de band met deze lange historie nog niet gedaan heeft: een waar strandconcert in Scheveningen!

 

Een groots en vooral nieuw project waar de band zich volledig op kan storten zodat zij alles kunnen geven voor een verpletterend concert tijdens Doe Maar - LIVE on the BEACH op zaterdag 9 september.

 

De support acts worden verzorgd door: Diggy Dex, Gers Pardoel en Splendid.

 

doemaar_325_w

Zaterdag 9 september

15.30 uur DEUREN OPEN

15.30 DJ | Zaterdagmiddag strandborrel

16.30 GERS PARDOEL

18.25 SPLENDID

19.45 DIGGY DEX

21.00 DOE MAAR

22.45 DJ

23.15 EINDE

Deze tijden zijn richttijden. Het kan zijn dat een artiest iets eerder of later begint / eindigt.

in het voorprogramma

DIGGY DEX

wave_w

Diggy Dex, bekend van onder andere de nummers ‘Treur Niet (Ode aan het leven)’ en ‘Slaap lekker’ komt ook op zaterdag 9 september naar LIVE on the BEACH.

 

Solo behaalde hij zijn eerste hit met Eva de Roovere (Slaap Lekker (Fantastig toch), die met een sneltreinvaart de hitlijsten van Nederland en Vlaanderen beklom.

 

Diggy Dex is nu meer terug dan ooit met zijn nieuwe hit samen met JW Roy ‘Treur Niet (Ode aan het leven)’, waarmee hij ondertussen al geruime tijd in de top 40 staat.

 

Afgelopen zomer had Diggy Dex samen met Ali B de hit ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’.  En eind 2016 bracht hij samen met Guus Meeuwis de single ‘Tabee’ uit.

diggy_325

in het voorprogramma

GERS PARDOEL

wave_w

Gerwin Pardoel krijgt zijn artiestennaam Gers, synoniem voor cool, als Remon Stotijn (Postman) en Anouk hem wegwijs maken in de wereld van de hiphop. Hij scoort in 2009 zijn eerste hit als hij meewerkt aan Broodje Bakpao van The Opposites. In de herfst van 2011 verschijnt zijn debuutalbum De Wereld Is Van Jou. Daarvan is ‘Ik Neem Je Mee’ een regelrechte hit. Meer succesnummers volgen zoals Bagagedrager, Nergens zonder jou (met Guus Meeuwis), Louise, Dankbaarheid en Zijn.

 

Hoe toepasselijk voor deze dag, brachten Gers Pardoel en Doe Maar in 2012 samen het nummer ‘Liever dan Lief’ nog een keer uit.

 

De Brabander is op dit moment bezig met zijn nieuwe album Jongensdroom dat over een paar maanden klaar moet zijn.

gers_325

in het voorprogramma

SPLENDID

wave_w

De muziek van Splendid klinkt als zonneschijn uit je speakers!

 

De Haagse formatie Splendid maakt vrolijke popmuziek met invloeden uit de reggae en hiphopscene. Live is het een knallende ervaring die altijd smaakt naar meer. De single ‘Again’ is het bekendste nummer. Splendid trok in de jaren erna volle zalen met de plaat ‘Sun Beats Down’ en speelde o.a. op Lowlands, Zwarte Cross en het Fusionfestival vlakbij Berlijn.

 

Tijd voor zon, zee en surf: trek je slippers aan en kom het op het strand beleven tijdens LIVE on the BEACH.

Splendid_325
partners_20juli