SCHEVENINGEN STRAND

over

ANOUK

wave_w

Anouk zit al jaren hoog op de troon van de Nederlandse popmuziek. Maar liefst twaalf albums van deze meest succesvolle rockzangeres van Nederland stonden op één in de Album Top 100.

 

Ze brak in 1997 door met de single ‘Nobody’s Wife’ en scoort hiermee direct een hit in Europa. Sindsdien stond Nederlands bekendste (rock)zangeres met verscheidene nummers in de Nederlandse en Belgische hitlijsten. Enkele van haar andere hits zijn ‘R U Kiddin Me, Michel, Girl, Lost, Modern World, Three Days in a Row en Woman.

 

In 2016 bracht ze niet één maar twee nieuwe albums uit: ‘Queen For A Day’ en ‘Fake It Till We Die’.

 

Dat ze twee albums uitbracht heeft niets te maken met haar jubileumjaar. Het feit dat ze 20 jaar in het vak zit interesseert Anouk namelijk niet. “Daar ben ik totaal niet mee bezig. Die twee albums zijn meer omdat ik in het jaar 2016 een kindje op de wereld zette en dus niet ging optreden. Ik dacht, dan moet ik in ieder geval veel songs uitbrengen, zodat ik 2017 genoeg nieuw materiaal heb voor een grote show.”

 

Het wordt dus de hoogste tijd voor een waar groots strandconcert!

 

En dat kan natuurlijk maar op 1 plek zijn. De plaats waar haar roots liggen. De plaats waar ze is groot gebracht, is doorgebroken en waar ze alles kan geven voor een verpletterd concert. Anouk - LIVE on the BEACH op het strand van Scheveningen!

 

Anouk:

“Ik ken inmiddels alle concertzalen en stadions van binnen en buiten, maar dit is voor mij wel een heel bijzondere plek. Ik heb ontzettend veel zin om samen met mijn band op het Scheveningse strand op te treden.”

 

Zet vrijdag 8 september dus dik gedrukt in je agenda en mis deze nu al legendarische avond niet!

 

De support acts worden verzorgd door: Friends of the Family en Piñata.

anouk_full325_2

Vrijdag 8 september

17.00 uur DEUREN OPEN

17.00 uur RADIO VERONICA | Vrijdagmiddag strandborrel

18.25 uur FRIENDS OF THE FAMILY

19.45 uur PIÑATA

21.15 uur ANOUK

22.45 uur DJ

23.15 uur EINDE

Deze tijden zijn richttijden. Het kan zijn dat een artiest iets eerder of later begint / eindigt.

in het voorprogramma

FRIENDS OF THE FAMILY

wave_w

Deze energieke Haagse tienmansformatie is beïnvloed door met name de Amerikaanse en Engelse folkscene. Ze reizen sinds 2012 stad en land af om de in het hart gesloten vrijheid op het publiek te doen overslaan.

 

Na het winnen van "De Haagse Popprijs aanstormend talent" in 2013 en "De Sena Performers PopNL Awards" in 2014 ontstond er al snel aandacht voor de band onder een breder publiek. Zo groeide de Familie gestaag door. In oktober 2014 werd de eerste plaat gepresenteerd in een uitverkocht Paard van Troje in Den Haag.

 

Vrijheid en vriendschap heeft de band, naast diverse podia en festivals in Nederland, de afgelopen jaren ook al in Griekenland en langs de kusten van Frankrijk gebracht.

 

In 2016 bracht de band haar tweede album ‘Time’ uit

friends_fam325

in het voorprogramma

PIÑATA

wave_w

Piñata is begin 2012 ontstaan in Scheveningen met als thuisbasis het F.A.S.T. surfdorp. Met de aanstekelijke mix van reggae, pop en hip-hop met latin, ska en surf weet deze band hoe ze een festival volledig op z’n kop moeten zetten, maar zijn ze de ook de ideale soundtrack voor een zomerse dag in de zon!

 

Tijd voor zon, zee en surf: trek je slippers aan en kom het op het strand beleven tijdens LIVE on the BEACH.

pinata_325
partners_20juli